18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Stor værdi i AGF – Brøndby

Sport og odds i TVWeekendens udgave af TV-fiduserne byder på hele tre tips fra England, men også Serie A får besøg af redaktionen. Endeligt slutter vi af i Aarhus, hvor vi spotter rigtig god værdi i et spil på AGF – Brøndby søndag aften.

Everton – Wigan

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 13:45
Begge hold bør stille ganske stærkt op, og det bør forøge chancerne for mål. Everton har været et yderst underholdende hold at følge i denne sæson, hvor målene er væltet ind i begge ender. Status er da også, at begge hold er kommet på måltavlen i Evertons fire seneste kampe. Wigan fik senest en ordentlig overhaling af Liverpool, hvor Wigan aldrig kom ud af omklædningsrummet. Offensiven skal dog ikke undervurderes hos Wigan, og mulighederne rent offensivt bør være til stede mod Everton. Jagielka er ude for Everton, hvilket svækker forsvaret gevaldigt, mens de seneste fem indbyrdes er endt med, at begge hold har scoret.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,90 hos Ladbrokes – SPIL HER OG FÅ 500 KRONER I BONUS >>*

West Bromwich Albions – Swansea

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
Swansea må siges at have overtaget på dagens hjemmehold med tre sejre i ligeså mange opgør, efter Swansea rykkede i Premier League. Ligeledes kommer Swansea til dette opgør med hovederne helt oppe i skyerne efter finalesejren over Bradford og det sene sejrsmål mod Newcastle. Alt synes at lykkes for Michael Laudrup for tiden. West Bromwich tabte seneste 1-0 til Chelsea, men forinden havde man taget flotte sejre mod Sunderland og Liverpool. Det ligner en tæt kamp, men odds på Swansea frister.

SpilXperten anbefaler: Swansea til odds 3,20 hos Tipico – SPIL HER OG FÅ 1.000 KRONER I BONUS >>*

Udinese – AC Roma

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 20:45
Roma har været et af de mest underholdende hold i Serie A i denne sæson, hvor angrebet har været i top, men hvor defensiven omvendt har set mindre godt ud. Hele 11 af 14 udebanekampe for Roma er endt med mindst tre scoringer. Udinese har ikke medvirket i ligeså mange målrige kampe, men vigtigt for dem var det, at topscorer Di Natale senest fik hul på bylden efter en mindre scoringskrise. Samtidig er status for de to indbyrdes opgør sidste år hele 9 mål, og chancerne for mål bør bestemt være til stede igen.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,80 hos Ladbrokes – SPIL HER OG FÅ 500 KRONER I BONUS >>*

Liverpool – Tottenham

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 17:00
Begge hold er i forrygende form, hvor specielt offensiven har set skarp ud hos begge mandskaber. Daniel Sturridge forventes tilmed tilbage efter en mindre skade, og sammen med Suarez og Coutinho ser Liverpool-angrebet endnu mere skræmmende ud. 12 scorede mål er facit for Liverpools tre seneste kampe. Tottenham og i særdeleshed Bale har dog også vist imponerende spil, hvor Inter i torsdags blev sendt hjem med 0-3 i bagagen. 2-1 tidligere på sæsonen, og det ligner endnu engang en kamp med mål.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,57 hos Unibet – SPIL HER OG FÅ 1.000 KRONER I BONUS >>*

AGF – Brøndby

Kampen vises søndag på TV3+ fra klokken 19:00
Spændingerne har før gået højt mellem disse to hold, og med et enormt presset Brøndby-mandskab kan det nemt ske igen. Senest blev Albrechtsen udvist mod Randers, og det bør betyde, at Clarence Goodson endnu engang indtager en plads i midterforsvaret. Goodson står noteret for to advarsler i de seneste tre kampe mod AGF, mens dagens dommer Kenn Hansen, som snitter hele 4,22 kort pr. kamp, har noteret Goodson i den sorte bog to gange i de tre kampe, som han har dømt med Brøndby i år. Stor værdi!

SpilXperten anbefaler: Goodson får gult kort til odds 2,55 hos Betsafe – SPIL HER OG FÅ 1.000 KRONER I BONUS >>*

Skriv et svar