18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Så starter Champions League!

Sport og odds i TVEndelig! I aften sparkes Champions League 2012/2013 i gang – blandt andet med drømmekampen mellem Real Madrid og Manchester City. Vi har fundet de bedste spilfiduser frem til dig, som skal se Champions League i TV, ligesom vi også runder torsdagens Europa League. Se her, hvad vi har i godteposen til sæsonens første kampe i Champions League og Europa League.

Real Madrid – Manchester City: Over 2,5 mål til odds 1,68 hos Danbook
Kampen vises tirsdag på TV3+ fra klokken 20:45
Real Madrid med en målscore på hele 24-5 i sidste sæsons seks hjemmebanekampe i Champions League, mens Manchester Citys tre udebanekampe endte med i alt otte mål. Begge hold i besiddelse af nogle af verdens bedste offensive spillere, og selvom Real Madrid ikke har leveret varen de sidste par kampe, så bør der opstå rigeligt med muligheder mod et hullet City-forsvar, som har lukket hele seks mål ind i Premier Leagues første fire kampe. Omvendt har City dog scoret hele ni gange i den anden ende, og det ligner derfor endnu engang et målrigt opgør.

SpilXperten anbefaler: Mindst tre scoringer til odds 1,68 hos Danbook – SPIL HER*

Manchester United – Galatasaray: United vinder med 1-2 mål til odds 2,08 hos Ladbrokes
Kampen vises onsdag på TV2 Sport fra klokken 20:45
Englænderne er gjort til naturlige favoritter, men det ligner ikke nogen nem kamp. To af deres tre sejre i Premier League i denne sæson har været på ét mål, mens englændernes eneste to sejre i sidste års Champions League var på to mål. Samtidig er Wayne Rooney, Phil Jones og Chris Smalling ude med skader. Galatasaray er kommet godt fra start i den hjemliga liga med tre sejre og en enkelt uafgjort, og det er derfor en række selvtillidsfulde tyrkere, der stiller til start her. United bør knibe en sejr hjem her på et eller to mål.

SpilXperten anbefaler: United vinder med 1-2 mål til odds 2,08 hos Ladbrokes – SPIL HER*

Young Boys – Liverpool: Under 2,5 mål til odds 1,67 hos Bet365
Kampen vises torsdag på Canal 8 fra klokken 19:00
Young Boys har lukket to mål ind i fire hjemmebanekampe i den hjemlige liga, mens Liverpool har fået en knap så god start i Premier League, men stadig må regnes som favoritter mod Young Boys. I Young Boys’ seks kvalifikationskampe til Europa League endte fire af dem med max to scoringer, mens tilfældet for Liverpools vedkommende var tre af fire kampe. Begge Liverpools udebanekampe mod henholdsvis Gomel og Hearts endte 0-1, og Liverpool vil med garanti igen holde fokus på at holde nullet her, mens offensiven langt fra er sprudlende.

SpilXperten anbefaler: Max to scoringer til odds 1,67 hos Bet365 – SPIL HER*

Skriv et svar