18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Ronaldo bomber for Real

Sport og odds i TVWeekendens TV-fiduser fra redaktionen har for alvor fokus på de største hold i Europa. Således er der tips til kampe med Bayern München, Manchester-klubberne, Real Madrid og FCK fra vores egen andedam. Specielt fidusen med Ronaldo som 1. målscorer hos Mermaid Bet ser stærk ud.

Bayern München – Eintracht Frankfurt: Begge hold scorer til odds 1,91 hos Ladbrokes

Kampen vises lørdag på Eurosport 2 fra klokken 15:30
Det er de to mest scorende hold i Bundesligaen, der mødes her, og det kan derfor også nemt blive målrigt. 11 mål er ligeledes status efter de tre seneste indbyrdes kampe. Hjemmeholdet kommer med en knusende 6-1 sejr over Lille i bagagen, mens man har scoret i samtlige Bundesliga-opgør i denne sæson – hjemme scorer Bayern i snit tre gange pr. kamp. E. Frankfurt bør dog ikke være helt uden chancer, da oprykkerne i den grad har overrasket med masser af offensivt fodbold, hvor man kun én gang er gået målløse fra banen.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,91 hos Ladbrokes – SPIL HER*

Aston Villa – Manchester United: United vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,22 hos Ladbrokes

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 18:30
Manchester United er selvsagt favoritter, men der venter dem næppe nogen nem kamp. United var i midtugen ude i en hård kamp mod Braga, hvor man først til allersidst fik vendt kampen. Sidst United gæstede Villa Park vandt man med ét mål, og Aston Villa bør endnu engang kunne drille United. Aston Villa kommer nemlig med fin form og seks point i de seneste to kampe. Fire af Uniteds otte sejre i Premier League har været på ét eller to mål, mens fire af Aston Villas fem nederlag har været på ét eller to mål.

SpilXperten anbefaler: United vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,22 hos Ladbrokes – SPIL HER*

Manchester City – Tottenham: Samir Nasri scorer til odds 4,10 hos Betsafe

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Manchester City har scoret hele otte mål i de seneste to kampe mod Tottenham, og endnu en målrig affærre her er langt fra utænkelig. David Silva sidder stadig ude med en skade, men det har bare åbnet op for spilletiden til Nasri. Samme Nasri har ganske gode minder mod Tottenham, hvor han mod Tottenham har scoret i tre af de seneste fem opgør, og hvor det i de sidste to sæsoner i alt er blevet til fem mål mod Tottenham. Endnu en scoring mod Tottenham belønnes flot fra Betsafe.

SpilXperten anbefaler: Nasri scorer til odds 4,10 hos Betsafe – SPIL HER*

FC København – AaB: 1-tal til odds til 1,66 hos Mermaid Bet

Kampen vises søndag på TV3+ fra klokken 19:00
AaB er inde i et mindre formdyk, hvor man er uden sejr i de seneste tre kampe. I midtugen blev det til nederlag efter forlænget spilletid mod Esbjerg. AaB har ikke kunnet fortsætte de gode takter fra starten af sæsonen, og det kan koste dyrt mod københavnerne, der har vundet de sidste fire hjemmekampe mod AaB med hele 10-0. FCK kom godt nok lidt ned på jorden efter nederlag til Stuttgart, men forinden havde man både besejret SønderjyskE og AGF i overbevisende stil, og AaB bør gå en lang aften i møde.

SpilXperten anbefaler: Hjemmesejren til odds 1,66 hos Mermaid Bet – SPIL HER*

Levante – Real Madrid: Ronaldo scorer kampens første mål til odds 3,00 hos Mermaidbet

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:30
Bemærk, at Mermaidbet fordobler oddset, hvis Ronaldo scorer to gange og tredobler hvis han scorer tre. Benzema og Higuain er begge ude med skader, og det åbner op for Ronaldo helt i front. Hans chancer for mål skal derfor også være betydeligt højere, end de ellers i forvejen plejer at være, og med muligheden for fordobling af odds, ligner dette en rigtig flot spil. Ronaldo lavede hattrick mod Levante i sidste sæson, mens Ronaldo (uden Benzemas og Higuains mål) har scoret kampens første mål hele otte gange i denne sæson.

SpilXperten anbefaler: Ronaldo scorer kampens første mål til odds 3,00 hos Mermaidbet – SPIL HER*

Skriv et svar