18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Påskens bedste TV-tips

Sport og odds i TVTV-fiduserne står i påskens tegn, hvor alle de store fodboldligaer igen triller efter landsholdspausen. Denne udgave sætter sin lid til Mario Balotelli, Manchester United og PSV, der alle kan gøre påsken lidt sjovere.

Sunderland – Manchester United

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 13:45
Sunderland kæmper i bunden og har brug for alle de point, de kan skrabe sammen. Topscorer Steven Fletcher er dog ude med en skade, hvilket er et kæmpe tab for Sunderland. United stryger mod mesterskabet, og det gælder om at skrabe så mange point sammen som muligt for endegyldigt at slå det fast. Hele 11 af Sunderlands 13 nederlag har været på et eller to mål, mens 20 af Uniteds 29 sejre har været på et eller to mål. Ligner som det så ofte er sket en kontrolleret indsats af United, som vinder uden at imponere synderligt.

SpilXperten anbefaler: Manchester United vinder med ét eller to mål til odds 2,05 hos Unibet – SPIL HER >>*

Chievo – AC Milan

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 18:30
Mario Balotelli har efter sit skifte til Milan virkelig fået gang i målscoringen og bør mod Chievo have pæne muligheder for mål. Milan har nemlig i den grad krammet på Chievo, hvor Milan har vundet alle ti af de seneste ti indbyrdes. I denne sæson lukker Chievo i snit 1,5 mål ind pr. kamp. Balotelli står noteret for ni mål i hans seneste syv kampe, og han ligner igen et godt bud på Milans første målscorer. I fem ud af seks kamp, hvor Balotelli har scoret, er det sket som den første. Odds 4,00 for en gentagelse er meget flot betalt.

SpilXperten anbefaler: Balotelli scorer Milans første mål til odds 4,00 hos Bet365 – SPIL HER >>

Zaragoza – Real Madrid

Kampen vises lørdag på Canal 9 fra klokken 20:00
Selvom Real Madrid møder Galatasaray i Champions League i den kommende midtuge, så har man ikke råd til pointtab her. Atletico Madrid er blot ét point efter, og der kræves derfor også en sejr af Ronaldo og co. De tidligere møder mellem disse to hold har været yderst målrige, hvor ni af de seneste ti indbyrdes kampe alle er endt med mindst tre scoringer. Zaragoza har tidligere vist, at de er sårbare overfor kontrasituationer – en ting som Real Madrid mønstrer til punkt og prikke. Real Madrid skal vinde, og det kan nemt blive målrigt i samme omgang.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,50 hos Tipico – SPIL HER >>*

Roda – PSV Eindhoven

Kampen vises søndag på Canal 8 fra klokken 12:30
PSV og Ajax kæmper en hård kamp i toppen af rækken, hvor blot et enkelt point skiller dem. Denne kamp er altså en must-win kamp for PSV. Roda har dog også brug for pointene i nedrykningskampen. Roda kommer dog til denne kamp med to nederlag i bagagen, og generelt set så er PSV et bedre mandskab end Roda. Det antyder målscoren for de seneste fem indbyrdes kampe da også, hvor målscoren taler til PSVs fordel med 21-4. PSV har dermed også alle muligheder for en sejr mod et hold, man ikke tidligere har haft problemer med.

SpilXperten anbefaler: PSV vinder med mindst to mål til odds 2,02 hos Bet365 – SPIL HER >>

Aston Villa – Liverpool

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Sidst de to hold mødtes sejrede Aston Villa med 3-1 på Anfield i en kam,p hvor Aston Villa og især Benteke voldte store problemer for Liverpool. Begge hold har hårdt brug for point, og hverken Aston Villa eller Liverpool kan i realiteten bruge ét point til noget. Aston Villa kommer til denne kamp med selvtillid efter to sejre i træk og hele fem scoret mål. Liverpool har ligeledes været i fremgang, hvis man ser bort fra sidste uge, hvor den offensive trio i Suarez, Sturridge og Coutinho er yderst giftig fir tudeb. Mindst tre scoringer her.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,68 hos Unibet – SPIL HER >>*

Skriv et svar