18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Messi vs. Falcao

Sport og odds i TVWeekenden byder på en rigtig lækkerbisken i TV, hvor Messi og Falcao tørner sammen. Derudover har vi et spekulativt spil fra Serie A samt to fiduser til Premier League klar med bl.a. Wayne Rooney og Michael Laudrup.

Manchester United – Sunderland: Rooney scorer Uniteds 1. Mål til odds 3,75

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
United er storfavoritter hjemme mod Sunderland, og som det mest scorende hold i Premier League er det svært ikke at forestille sig masser af mål til hjemmeholdet. Wayne Rooney var i hopla i sidste uge, hvor han nettede to gange før pausen mod ærkerivalerne fra City. I alt har Rooney scoret syv mål i denne sæson, hvor han i to af kampene har nettet Uniteds første mål. Sidste år blev Rooney også første målscorer for United mod Sunderland, og det kunne nemt ske igen i dag.

SpilXperten anbefaler: Rooney scorer Uniteds 1. mål til odds 3,75 hos Bet365 – SPIL NU >>*

Udinese – Palermo: Udinese vinder med én eller kampen ender uafgjort til odds 1,82

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 18:00
Palermo kommer med tre nederlag – alle på et enkelt mål – i bagagen inden denne kamp, og Udinese er langt fra nogen drømmemodstander. Seneste indbyrdes opgør endte godt nok med 1-1, men ellers har Udinese vundet fire af de seneste fire indbyrdes opgør – tre med et mål og den sidste med hele syv mål. Problemet for Udinese i denne sæson har været, at alt for mange kampe er endt med pointdeling, og med hele 7 uafgjorte kampe er det mest i hele Serie A. Det ligner en tæt kamp, men med Udinese som vinder, hvis der kommer en vinder.

SpilXperten anbefaler: Udinese vinder med 1 eller kampen ender uafgjort til odds 1,82 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*

Tottenham – Swansea: Swansea vinder til odds 6,00

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Swansea kom ned på jorden i seneste runde, hvor man tabte med 4-3 til Norwich. Det kan dog vise sig at være lige, hvad Swansea har brug for, da de så får begge ben på jorden igen. Swansea har været sæsonens overraskelse, og mod Tottenham venter en kamp, hvor alt presset lægger på Tottenham. Det er en klar fordel for Swansea, og der kunne derfor godt vente en overraskelse her. Tottenham tabte i sidste runde med 2-1, selvom man førte 1-0 indtil 90. minut. Odds 6 for Swansea er flot og frækt.

SpilXperten anbefaler: Swansea vinder til odds 6,00 hos Tipico – SPIL NU >>*

Barcelona – Atletico Madrid: Over 3,5 mål til odds 2,10

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:00
Det er svært, at forestille sig en målfattig kamp, når både Messi og Falcao er på banen samtidig. Nummer 1 og 2 på topscorerlisten i Spanien med henholdsvis 23 og 16 sæsontræffere virker ustoppelige, og der er derfor lagt i ovnen til en ganske underholdende kamp. De seneste tre indbyrdes kampe på Camp Nou har i alt indeholdt 15 scoringer, og med Barcelona som det mest scorende hold i Spanien med 50 scoringer og Atletico Madrid som tredjemest scorende med 35 mål, ligner det unægteligt endnu en kamp med mange mål. Lækkert odds på en målrig kamp fra Betsson!

SpilXperten anbefaler: Over 3,5 mål til odds 2,10 hos Betsson – SPIL NU >>*

Skriv et svar