18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Makienok bomber for Brøndby

Sport og odds i TVWeekenden står for døren, og redaktionens TV-fiduser er igen klar. Til denne weekend tror vi bl.a. på scoring af formstærke Simon Makienok, ligesom fiduser fra Premier League, Primera Division og Serie A.

Manchester United – QPR: United vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,22

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
United kommer til dette opgør med to nederlag i bagagen, mens QPR muligvis kan finde fornyede kræfter i form af trænerfyringen af Mark Hughes. Det bør dog ikke være nok til at slå vicemestrene, men QPR bør dog give United kamp til stregen. De tre eneste indbyrdes opgør har United vundet med maksimalt to mål, ligesom QPR i denne sæson heller ikke har tabt med mere end to mål mod hold som Arsenal, Manchester City og Tottenham. Syv af ni United-sejre har været på et eller to mål, mens syv af otte QPR-nederlag har været på et eller to mål.

SpilXperten anbefaler: United vinder med ét eller to mål til odds 2,22 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

Aston Villa – Arsenal: Over 2,5 mål til odds 1,67

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 18:30
De seneste fem indbyrdes kampe har indeholdt hele tyve mål, og når Arsenals giftige offensiv, som i den grad har fundet vejen til målet i de seneste kampe, i dag står overfor en vaklende Aston Villa-defensiv, så ligner det endnu engang mange mål. Aston Villa har dog for vane at score mod Arsenal, hvilket er sket i fire af de seneste fem kampe, mens man på hjemmebane i denne sæson har scoret syv af i alt ti sæsonmål. Arsenal med 13 scoringer i de seneste fem kampe, og det ligner alt i alt en målrig kamp. Klart spil på over 2,5 mål!

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,67 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Malaga – Valencia: Under 2,5 mål til odds 1,80

Kampen vises lørdag på Canal 9 fra klokken 20:00
Valencia kommer til denne kamp uden deres topscrer Roberto Soldado, og de kan dermed få det meget svært mod en Malaga-defensiv, som bare har lukket ni mål ind i sæsonenens første tolv kampe. I forvejen er de seneste to indbyrdes opgør endt med et og to mål, og det ligner mest af alt endnu en målfattig affære. Malaga har blot formået at score 15 gange, hvilket ikke kan siges at være ret meget hvad angår en klub, der ligger placeret som nummer 5. Omvendt har Valencia kun formået at score to mål på udebane, og en målfattig affære virker oplagt.

SpilXperten anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,80 hos Tipico – SPIL HER >>*

Brøndby IF – AC Horsens: Simon Makienok scorer Brøndbys 1. mål til odds 4,75

Kampen vises søndag på TV3+ fra klokken 19:15
Den høje Brøndby-angriber har virkelig vist sit værd for Brøndby over det seneste stykke tid, hvor han har stået for Brøndbys seneste fire scoringer. I alt er det blevet til syv sæsonscoringer, og her er hele fire af de scoringer blevet sat ind som Brøndbys første mål. Med brandvarme Simon Makienok i front er han også det bedste bud på en målscorer for Brøndby, og odds 4,75 må derfor siges, at være yderst flot betalt!

SpilXperten anbefaler: Simon Makienok scorer Brøndbys 1. mål til odds 4,75 hos Bet365 – SPIL HER >>*

AC Milan – Juventus: Over 2,5 mål til odds 2,10 hos Ladbrokes

Kampen vises søndag på Canal 8 fra klokken 20:45
Status over de seneste fem indbyrdes kampe er, at tre af kampene er endt med mindst tre scoringer, og det kan meget vel blive fjerde gang her. Milan har med fem mål i deres seneste to kampe fået gang i offensiven, og med Juventus, som er næstmest scorende i Serie A i år, ligner det en underholdende affære. Yderligere er begge hold ramt i defensiven, hvor Milan må undvære Ignazio Abate og Daniele Bonera, mens Juventus har stor tvivl om Giorgio Chiellini, hvilket uden tvivl hæmmer de to defensiver.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 2,10 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

Skriv et svar