18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Målfest i Europa

Sport og odds i TVTV-fiduserne er klar til den første weekend i 2013, hvor alle de fire store ligaer er kommet ud af vinterskjulet. Således er der tips fra Premier League, Primera Division, Bundesligaen og Serie A, hvor vi i alle kampe forventer en hel del mål.

Bayern München – Greuther Fürth: Bayern vinder med 3 mål eller flere til odds 1,83 hos Ladbrokes

Kampen vises lørdag på Eurosport 2 fra klokken 15:30
Bayern München har fjernet alle former for modstand og indtager inden anden halvdel af Bundesligaen suverænt 1. pladsen. Senest udraderede man Schalke 04 i en træningskamp, og alt peger på endnu en storsejr mod Greuther Fürth. Udeholdet er nemlig hårdt ramt af skader, hvor hele fire normale startere må sidde ude, hvilket særligt rammer defensiven. Selvom det er første kamp efter vinterpausen, så ligner Bayern München et langt stærkere hold, og så er tre mål lige pludselig ikke det helt store.

SpilXperten anbefaler: Bayern München vinder med 3 eller flere til odds 1,83 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

Liverpool – Norwich: Suarez scorer 1. mål for Liverpool til odds 3,20 hos Bet365

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
Norwich har vist sig som lidt af en drømmemodstander for Suarez, som har leveret to gange hattrick i de seneste to kampe mod Norwich. Selvom Sturridge er ankommet, er der næppe den store tvivl om angrebsrollerne i Liverpool, og Suarez må stadigvæk betegnes som den største stjerne i offensiven. I alt er det blevet til 19 mål for Liverpool i denne sæson, hvoraf 9 af dem har været Liverpools første. Liverpool har leveret flotte præstationer i de seneste hjemmebanekampe, og odds 3,20 på, at Suarez kommer først på tavlen er flot betalt.

SpilXperten anbefaler: Suarez scorer 1. mål for Liverpool til odds 3,20 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Juventus – Udinese: Begge hold scorer til odds 2,00 hos Bet365

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 20:45
Juventus står stadig uden sejr i 2013, og traditionsklubben har for første gang længe vist slingrende kurs. Vigtige Giorgio Chiellini er stadig ude i forsvaret, og defensiven hos Juventus kommer på en hård prøve, når Di Natale og co. kommer på besøg. Udinese har fået en flyvende start på 2013 med to sejre i to kampe og hele 6 mål scoret. I defensiven må man dog undvære 1. målmand Željko Brkić, som sidder ude i denne kamp. I tre af de seneste fire indbyrdes opgør er begge hold kommet på måltavlen, og odds 2,00 for en gentagelse er mere end godkendt.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,00 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Tottenham – Manchester United: Over 2,5 mål til odds 1,65 hos Tipico

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 17:00
Syv af de seneste ti kampe er endt med tre mål eller flere, og mulighederne, for at det sker igen i dag, er meget gode. United kunne glæde sig over, at både Wayne Rooney og Nani gjorde comeback i deres seneste kamp, og når angrebet i forvejen råder over brandvarme Robin van Persie, må det betegnes som topklasse. Tottenham råder dog også over en god offensiv og kan glæde sig over, at man ikke skal op imod en defensiv modstand, ligesom man senest så QPR være det mod Tottenham. Mindst tre mål er helt oplagt!

SpilXperten anbefaler: Mindst tre scoringer til odds 1,65 hos Tipico – SPIL HER >>*

Valencia – Real Madrid: Begge hold scorer til odds 1,53 hos Ladbrokes

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:00
De to hold mødte hinanden så sent som i midtugen, hvor Real Madrid sejrede med 2-0. Valencia brændte dog pænt med chancer, og mulighederne for, at dagens hjemmehold kommer på tavlen her, skal derfor også være gode. Defensiven har været hårdt ramt i de seneste kampe for Real Madrid, men offensiven har stadig fungeret. De seneste to gange de hold har spillet i Valencia er kampene endt med 5 og 9 mål, og endnu en målrig kamp ligger da også lige til højrebenet.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,53 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

Skriv et svar