18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Målfattigt i FCK – Stuttgart

Sport og odds i TVTV-fiduser skal i midtugen en tur omkring Champions League og Europa League, hvor kampene Manchester City – Ajax, Celtic – Barcelona og FCK – Stuttgart får et par ord og tips med på vejen.

Manchester City – Ajax

Kampen vises tirsdag på TV3+ fra klokken 20:45
Hjemmeholdet med de hurtige og vævre Sergio Aguero og Carlos Tevez i front, og begge spillere er godt bekendte med linjedommerens løftede flag. Manchester City har i Champions League løbet i offside 3, 6 og senest mod Ajax 5 gange. Ajax har løbet i offside 4, 3 og senest mod Manchester City 0 gange, men omvendt har man trukket i alt ni offsides i den anden ende. Begge holds tre Champions League kampe er altså endt over denne linje, og med et hjemmehold, der er tvunget frem, skal chancerne igen være pæne for en god portion offsides.

SpilXperten anbefaler: Over 4,5 offsides til odds 1,70 hos Unibet – SPIL HER*

Celtic – FC Barcelona

Kampen vises onsdag på TV2 Sport fra klokken 20:45
Der venter catalanerne en hård og fysisk betonet kamp, og selvom Barcelona er gjort til klare favoritter, så venter der ikke nogen nem kamp. Barcelona har i fire vundne Champions League kampe mod Celtic aldrig vundet med mere end to mål, hvilket de også vil få svært med her. Celtic vil forsøge at forsvare sig til det ene point, hvilket Barcelona havde problemer med for to uger siden. Ligeledes har Barcelona vundet størstedelen af deres kampe med et eller to mål, og chancerne for, at det sker igen, skal være rigtig pæne.

SpilXperten anbefaler: Barcelona vinder med ét eller to mål til odds 2,17 hos Ladbrokes – SPIL HER*

FC København – Stuttgart

Kampen vises torsdag på Canal 9 fra klokken 19:00
Sandhedens time for begge hold, da stillingen i Gruppe E er utrolig tæt. Hverken FCK eller Stuttgart har råd til at tabe, og det kan sagtens forplante sig til spillet på banen. Første opgør de to hold imellem endte ligeledes uden mål – i en kamp hvor danskerne var ganske tilfredse med det ene point. Det behøves de ikke nødvendigvis at være igen, men omvendt vil ét point helt sikkert være en større gevinst end risikoen for et dyrebart nederlag. FCK har i Superligaen spillet seks kampe med maksimalt to scoringer, mens Stuttgart i Bundesligaen har spillet fem kampe med maksimalt to scoringer.

SpilXperten anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,00 hos Tipico – SPIL HER*

Skriv et svar