18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Finaletid for Laudrup & co.

Sport og odds i TVWeekendens TV-fiduser fra redaktionen skal et smut til London, hvor Swansea og Michael Laudrup står i finalen i Capital One Cup mod Bradford i sæsonens absolut vigtigste kamp. På menuen er også fiduser til Bayern München – Werder Bremen, FC Barcelona – Sevilla, Manchester City – Chelsea og Inter – AC Milan til at runde af med.

Bayern München – Werder Bremen: Bayern vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,12 hos Unibet

Kampen vises lørdag på Eurosport 2 fra klokken 15:30
Werder Bremen har ikke besejret Bayern München i de seneste ti indbyrdes, hvor dagens væter har vundet hele syv af de ti kampe. Alligevel har Werder Bremen forvoldt Bayern en del problemer, hvor der i seneste kamp skulle to sene mål til for at sikre Bayern en 2-0-sejr. I de ti kampe er det sket fem gange, at Bayern har vundet med 1 eller 2 mål, og selvom Bayern er i forrygende form, så venter Dortmund på onsdag i DFB-Pokalen – det bør tage en del fokus hos Bayern-spillerne. Bayern knuser Bremen, men de sparer formentlig lidt på krudtet og holder sejren på et eller to mål.

SpilXperten anbefaler: Bayern vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,23 hos Unibet – SPIL HER >>*

Barcelona – Sevilla: Barcelona vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,37 hos Ladbrokes

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 22:00
Syv Barcelona-sejre er facit for de seneste ti indbyrdes kampe, og hjemmeholdet er da også gjort til pæne favoritter i denne kamp. Denne kamp falder dog ikke på det bedste tidspunkt for Barcelona, som bør forøge Sevillas chancer. Barcelona kommer med et dugfrisk 0-2-nederlag i bagagen mod Milan, mens man allerede tirsdag møder Real Madrid i returopgøret i Copa del Rey. Sevilla kommer i lidt svingende form, men faktum er, at Sevilla bør være i stand til at drille Messi og co., som har langt vigtigere opgaver end denne.

SpilXperten anbefaler: Barcelona vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,37 hos Ladbrokes – SPIL HER >>*

Manchester City – Chelsea: 2-tal til odds 4,33 hos Bet365

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Chelsea er i forrygende form, og selvom det blot blev til 1-1 mod Sparta Prag i midtugen, avancerede man i sidste sekund, hvilket bør give ekstra selvtillid til London-klubben. Frank Lampard har scoret mål på samlebånd, og rutinen bør tale Chelseas vej i denne kamp. City skal selvfølgelig altid være favoritter på hjemmebane, men Mancini må se bort fra uhyre vigtige Yaya Toure, som sidder ude med karantæne. Selvom man senest slog Leeds 4-0, havde man i de tre kampe forinden kun skrabet to point sammen. Tæt kamp venter, men odds på Chelsea frister i den grad.

SpilXperten anbefaler: 2-tal til odds 4,33 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Bradford – Swansea: Under 2,5 mål til odds 2,05 hos Unibet

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 17:00
Vigtigste kampe i historien for begge hold, hvilket helt sikkert vil kunne ses i form af nervøsitet og forsigtigt spil. Det må forventes, at Swansea tager teten, da Bradford næppe går offensivt til værks fra start af. Desto længere tid det lykkedes for Bradford at holde 0-0, desto mere nervøsitet bør der indfinde sig hos Swansea-spillerne, hvor alt presset ligger. Omvendt vil Michael Laudrup næppe risikere noget defensivt, og alt i alt er der mange ting, der peger på en målfattig finale.

SpilXperten anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,05 hos Unibet – SPIL HER >>*

Inter – AC Milan: Balotelli scorer Milans 1. mål til odds 4,00 hos Bet365

Kampen vises søndag på Canal 8 fra klokken 20:45
Den meget omtalte italiener har taget Milan og resten af Serie A med storm, hvor status efter hans første tre kampe er hele fire mål. Man havde således vundet på dette spil i hans første tre optrædener, hvilket vi tror sker igen. Der er dømt ærkerivalopgør, og der er nok ikke noget, som Balotelli hellere vil, end at sænke rivalklubben. Balotelli må betegnes som det bedste bud på en målscorer for Milan, og selvom Inter vil have et vågent øje på ham, så skal odds 4,00 på, at Balotelli scorer Milans første mål være flot betalt.

SpilXperten anbefaler: Balotelli scorer Milans 1. mål til odds 4,00 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Skriv et svar