18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Fem høje odds til weekenden

Sport og odds i TVSidste weekend blev endnu en af slagsen med overskud for TV-fiduser, der blandt andet ramte Ronaldo som 1. målscorer og en sejr på ét mål til Manchester United. Til denne weekend står lørdagen i Premier Leagues tegn, mens der søndag gås efter en regulær oddsbombe i Primera Division.

Arsenal – Tottenham: Over 3,5 mål til odds 2,60 hos Nordicbet

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 13:45
27 mål er status for de seneste seks indbyrdes opgør mellem dagens to hold, og det vidner i særdeleshed om offensiv og underholdende fodbold de to hold i mellem. Især Arsenal har virkelig fundet det offensive spil frem med hele 13 mål i deres seneste fire kampe, men det har der også været brug for, da Arsenal i den anden ende har inkasseret hele 12 mål. Tottenham har i snit scoret to mål i deres udebanekampe i Premier League, og der er derfor lagt i kakkelovnen til endnu en målrig kamp. Over 3,5 mål er vores anbefaling!

SpilXperten anbefaler: Over 3,5 mål til 2,60 hos Nordicbet – SPIL NU*

Norwich – Manchester United: United vinder med ét mål til odds 4,20 hos Betsafe

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 18:30
Manchester United ligger godt nok på 1. pladsen i Premier League, men det har ikke været på flot spil og klare sejre – nærmest tværtimod. Hele seks gange i Premier League er United gået fra banen med en etmålssejr – fire af gangene har været på udebane. Norwich bør derfor også kunne drille vicemestrerne lidt, eftersom Norwich kun har tabt fire gange i denne sæson. Bl.a. Arsenal blev sendt hjem uden point. United er selvfølgelig favoritter, men endnu en etmålssejr er langt fra utænkelig og odds 4,20 er meget generøst!

SpilXperten anbefaler: United vinder med ét mål til odds 4,20 hos Betsafe – SPIL NU*

Napoli – AC Milan: Cavani scorer til odds 2,25 hos Unibet

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 20:45
Edinson Cavani har virkelig fundet målformen på det seneste, og det kan nemt forsætte mod kriseramte Milan. Milan har nemlig ikke haft nogen god sæson, hvor man må tage til takke med en placering på 13. pladsen og en målscore på 18-16. For Cavani er det blevet 13 sæsonscoringer i år, hvor syv af de mål er sat ind i de seneste fire kampe. Sidst Milan gæstede Napoli leverede Cavani et vaskeægte hattrick, og muligheden for, at han scorer i denne kamp, bør være helt oppe omkring 50/50. Godt spil!

SpilXperten anbefaler: Cavani scorer til odds 2,25 hos Unibet – SPIL NU*

AaB – AC Horsens: 2-tal til odds 3,21 hos Mermaid Bet
Kampen vises søndag på Canal 8 fra klokken 14:00
AaB er uden sejr i deres seneste fire kampe, hvor det tre af gangene er endt uden point, mens man i fjerde kamp måtte se sig besejret efter ekstratid mod Esbjerg i DBU Pokalen. Derudover er hverken Patrick Kristensen eller Thomas Augustinussen med i dag, og det bør forbedre Horsens’ chancer. Den Gule Fare kommer til denne kamp uden nederlag i hele ni kampe, og med tanke på, at Horsens i 2012 vandt to ud af tre kampe mod AaB, så synes odds 3,21 som flot betalt.

SpilXperten anbefaler: Udesejren til odds 3,21 hos Mermaid Bet – SPIL NU*

Sevilla – Betis: Ciffertip 1-2 til odds 18,00 hos Unibet

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:30
Fire point adskiller de to hold i tabellen, men hvor det noget overraskende er lillebror Betis, der ligger bedst placeret. Betis har dog også et godt tag på Sevilla, hvor man ikke har tabt de sidste fire kampe, og hvor begge udebanekampe er blevet vundet med 2-1, hvilket heller ikke er umuligt i denne kamp. Sevilla tabte så sent som sidste weekend med 2-1, hvilket var anden gang i sæsonen. Betis har endnu ikke vundet 2-1 i denne sæson, men tre gange har man dog vundet med et enkelt mål, ligesom Sevilla har tabt tre kampe med et overskydende mål. Vi tager et frækt spil på en sejr til Betis på 2-1!

SpilXperten anbefaler: Kampen slutter 1-2 til odds 18,00 hos Unibet – SPIL NU*

Skriv et svar