18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Falcao fyrer løs

Sport og odds i TVEfter en længere pause på grund af landskampene er TV-fiduserne stærkt tilbage med spilforslag til de bedste fodboldkampe i weekenden. I denne weekend runder blandt andet vi Superligaen, Premier League og Primera Division.

AaB – SønderjyskE: Under 4,5 offsides til odds 1,80

Kampen vises lørdag på TV2 Sport fra klokken 17:00
Hverken AaB eller Sønderjyske er særlig bekendte med offsides, og selvom begge hold gerne tyer til det offensive spil, så ligner det ikke en kamp med masser af offsides. Det første indbyrdes opgør i denne sæson endte da også kun med to offsides. AaB snitter for sæsonen to offsides, mens Sønderjyske snitter en enkelt. For begge hold gør det sig gældende, at ni af sæsonens tolv kampe er endt med max fire offsides, hvilket også er tilfældet for begge holds seneste seneste seks kampe.

SpilXperten anbefaler: Max fire offsides til odds 1,80 hos Betsafe – SPIL HER*

Real Madrid – Celta Vigo: Real Madrid vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,45

Kampen vises lørdag på Canal 9 fra klokken 18:00
Real Madrid er hårdt ramt på skadesfronten op til dette opgør, og selvom klasseforskellen stadig bør være tilstede, så bør Celta Vigo kunne bide fra sig. Landsholdspausen blev en dyr fornøjelse for kongeklubben, som til denne kamp definitivt mangler Marcelo, Fabio Coentra og Alvaro Arbeloa, mens også Sami Khedira, Gonzalo Higuain, Raphael Varane og Karim Benzema kan risikere at skulle føjes til samme liste. Celta Vigo har endnu ikke tabt med mere end et mål, og der venter derfor ikke nogen nem kamp for Ronaldo og co.

SpilXperten anbefaler: Real Madrid vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,45 hos Tipico – SPIL HER*

Sunderland – Newcastle: Under 2,5 mål til odds 1,72

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Hjemmeholdet har blot formået at score fem gange i denne sæson, og defensiven har derfor også været tvunget til at levere, hvilket den da også har gjort med kun syv inkasserede mål. Newcastle er heller ikke noget hold, der scorer alverdens med mål, da det for deres vedkommende kun er blevet til otte scoringer. Alt for meget afhænger af Demba Ba og Steven Fletcher på de to hold, og når fire af de seneste fem indbyrdes opgør alle er endt med max to scoringer, så er chancen bestemt også tilstede her.

SpilXperten anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,72 hos Nordicbet – SPIL HER*

Lyngby – Viborg: Over 2,5 mål til odds 1,62

Kampen vises søndag på TV2 Sport fra klokken 16:45
Det er de to mest scorende hold, der mødes her, hvor Lyngby har scoret 29 gange, mens Viborg har nettet 30 gange i sæsonens forløbige 13 kampe. Sidst Viborg gæstede Lyngby kastede det tre mål af sig, og det kan nemt blive til mange mål igen, da begge hold klart har deres styrker og ikke mindst fokus på det offensive spil. Således vil tre af de fire mest scorende spillere i Betsafe Ligaen denne sæon være at finde på banen i dag, og når de tre spillere tilsammen har lavet 27 mål, så bør chancerne for minumum tre scoringer være pæne.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,62 hos Bet365 – SPIL HER*

Real Sociedad – Atletico Madrid: Falcao scorer to mål eller flere til odds 5,00

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:30
Angriberen fra Atletico Madrid er på alles læber, og det er ikke helt uden grund. Falcao har i denne sæson næsten scoret efter behag, og kun i første runde mod Levante lykkedes det ikke for Falcao at få scoret. 11 mål i seks kampe er det blevet til i denne sæson, hvor han i tre af kampene har scoret mindst to gange. Sidste sæson blev det til 39 scoringer, og her lykkedes det ham ni gange at score minimum to gange i sammen kamp. Falcao er brandvarm og chancerne for minimum to scoringer skal være gode.

SpilXperten anbefaler: Radamel Falcao scorer mindst to gange til odds 5,00 hos Betsson – SPIL HER*

Skriv et svar