18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: En tur til Afrika

Sport og odds i TVWeekenden står i FA Cuppens tegn, hvilket får TV-fiduserne til at kigge på både Arsenal og Manchester City. Dertil kommer spil fra Primera Division, Serie A og en afstikker til Afrika!

Stoke – Manchester City: Kampen ender 1-1 til odds 7,00 hos Bet365

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 13:45
Stoke har tidligere drillet flere tophold på hjemmebane, og specielt de forsvarende mestre har haft det svært på udebane mod Stoke. Faktisk er de seneste fem indbyrdes kampe på Britannia Stadium alle endt med 1-1, og det ligner endnu engang en tæt affære her. Godt nok kommer City til denne kamp i kanonform og som pæne favoritter, men City har før haft det svært mod fysisk spillende hold, som Stoke i den grad må betegnes som. Det ligner derfor umiddelbart ikke nogen nem kamp for City. Odds 7,00 på 1-1 er bomben.

SpilXperten anbefaler: Kampen ender 1-1 til odds 7,00 hos Bet365 – SPIL HER >>*

Brighton – Arsenal: Over 2,5 mål til odds 1,75 hos Unibet

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
Brighton er i forrygende form med 11 point i de seneste fem kampe, og med hjemmebanefordelen i ærmet er der håb for overraskelsen i dagens kamp mod Arsenal. Arsenal har dog også været suverænt kørende på det sidste, hvor specielt offensiven har strålet. Brighton har intet at tabe, hvilket bør åbne op for en attraktiv og spændende kamp. Arsenal sparer muligvis et par profiler, men med eventuelle reserver bør spillet være alt andet end låst og chancerne for mål i denne kamp er rigtig gode.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,75 hos Unibet – SPIL HER >>*

Algeriet – Togo: X til odds 3,30 hos Tipico

Kampen vises lørdag på Eurosport fra klokken 19:00
Tendensen har været tydelig ved dette års udgave af African Nations Cup, hvor hele 7 kampe allerede er endt med pointdeling. Både Algeriet og Togo lagde fra land med et nederlag, og begge hold har dermed også kniven for struben, hvor der simpelthen skal point på tavlen i denne kamp, hvis ikke man skal sendes tidligt hjem. Omvendt kan frygten for at tabe nemt overgå lysten til at vinde, og i en kamp, hvor det er helt uacceptabelt at komme bagud, er odds 3,30 for en pointdeling mere end godt betalt.

SpilXperten anbefaler: X til odds 3,30 hos Tipico – SPIL HER >>*

Real Madrid – Getafe: Ronaldo scorer 2 mål eller flere til odds 2,40 hos Betsafe

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 12:00
En dramatisk uge for Real Madrid, hvor det ikke har været spillet på banen, der har været i fokus. Af samme grund forventes det, at Real Madrid i den grad sætter Getafe på plads og fjerner alt tvivl og spørgsmålstegnene, der har floreret omkring Real Madrid i den seneste uge. Ronaldo har scoret fire mål i de seneste to hjemmebanekampe mod Getafe, ligesom Ronaldo har scoret to gange i to af de seneste tre kampe. Odds 2,40 synes netop godkendt på, Ronaldo netter mindst to to gange.

SpilXperten anbefaler: Ronaldo scorer mindst to mål til odds 2,40 hos Betsafe – SPIL HER >>*

Parma – Napoli: Begge hold scorer til odds 1,83 hos Nordicbet

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 15:00
Parma, som er eneste ubesejret hold på hjemmebane i denne sæson, møder Napoli, som har hårdt brug for point i toppen af Serie A – det ligner derfor på forhånd også en underholdende kamp. De sidste fire og otte af de seneste ti indbyrdes kampe er endt med, at begge hold er kommet på måltavlen. I Parmas seneste fem kampe har begge hold scoret, mens det har været tilfældet i tre af Napolis seneste fem kampe. En kamp, hvor begge hold vil gå hårdt efter sejren, og det bør kaste mål af sig.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,83 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Skriv et svar