18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduser: Oddsbombe i Betis – Barca

Sport og odds i TVWeekendens TV-fiduser fra redaktionen indeholder en regulær oddsbombe. Således skyder vi efter odds 10 i Betis – Barca, mens Superligaen, Premier League og Serie A også kommer under luppen.

Swansea – Norwich: Swansea vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,29

Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 16:00
Michael Laudrup og Swansea har taget hele England med storm, og man ligger på imponerende vis kun tre point efter Chelsea på 3. pladsen. Norwich er dog ikke bare et hold, man lige bider skeer med, og seneste nederlag til “kanariefuglene” er hele otte kampe tilbage. Swansea bør dog være det stærkeste hold, og med en brandvarm Michu ligner det en hjemmesejr. To af tre sejre til Swansea over Norwich har været på et eller to mål, og det tror vi gentager sig lørdag eftermiddag til flotte odds 2,29.

SpilXperten anbefaler: Swansea vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,29 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*

Roma – Fiorentina: Over 3,5 mål til odds 2,10

Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 20:45
18 mål er status over de seneste fem indbyrdes kampe, og der plejer altid at falde masser af scoringer, når disse to hold mødes. Roma ændrede strategi til en mere offensiv en af slagsen før sæsonen, hvilket man må sige har båret brugt med hele 34 scoringer, hvilket er flest af alle i Serie A. Ti af i alt femten kampe for dagens hjemmehold er endt med mindst fire scoringer, mens tallet for Fiorentinas vedkommende er fem af femten kampe, som er endt med mindst fire scoringer. Vi tror på endnu en målrig kamp.

SpilXperten anbefaler: Over 3,5 mål til odds 2,10 hos Tipico – SPIL NU >>*

Manchester City – Manchester United: Begge hold scorer til odds 1,62

Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Det er Premier Leagues to mest scorende hold, og med samlet 65 scoringer for de to hold er der endnu engang lagt i kakkelovnen til en målrig kamp. I tre af de seneste fire indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen, hvor der i de fire kampe er faldet ikke mindre end 18 scoringer. Yderligere er der dømt derby til den helt store guldmedalje, og både storebror United og lillebror City vil for alt i verden undgå et nederlag. Der ligner en spændende kamp, og at begge hold scorer bør være helt oplagt.

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,62 hos Ladbrokes – SPIL NU >>*

AaB – OB: Over 2,5 mål til odds 1,85

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 17:00
De seneste fem indbyrdes opgør er alle endt med minimum tre scoringer, og det kan nemt blive sjette gang her. OB har i den grad fundet vejen til målmaskerne på det seneste, hvor man står noteret for 14 scoringer i de seneste fem kampe, og hvor offensiven i den grad har fungeret. AaB plejer at være garant for offensivt og underholdende spil på hjemmebane, men man er dog ramt i defensiven, hvor Kenneth Emil Petersen sidder ude med karantæne. Det ligner en offensiv kamp, hvor chancerne for mindst tre scoringer skal være pæne.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,92 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Betis – Barcelona: Betis vinder til odds 10,24

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:00
Der gik et sus igennem hele fodboldverden, da Messi måtte bæres fra banen i onsdagens Champions League-kamp mod Benfica. Skaden var dog ikke så alvorlig igen, men Messi er dog stadig yderst tvivlsom til dette opgør. Barcelona er bare ikke det samme hold uden Messi, og selvom man råder over et utal af andre stjernespillere, så er Messi den absolutte stjerne på holdet. Betis har haft en fornem sæson, hvor man i øjeblikket er placeret på 4. pladsen, og hvor man bør være i stand til at drille Barcelona i denne kamp. Over 10 gange pengene på 1-tallet er stærkt!

SpilXperten anbefaler: Betis vinder til odds 10,24 hos Mermaidbet – SPIL NU >>*

Skriv et svar