18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tre nye eksperter på SpilXperten

Ekspert odds fra SpilXpertenEkspertpanelet på SpilXperten.com har fået tre nye medlemmer i form af Burak26, tymochyk og crowf88t. Dermed kommer der nu fokus på tyrkisk fodbold, cykling og tennis i ekspertpanelet i forbindelse med opgraderingen af de tre eksperter.

Tre nye eksperter på SpilXperten

SpilXperten bød i sidste uge tre nye eksperter velkommen i ekspertpanelet, da Burak26, tymochyk og crowf88t alle kvalificerede sig til at rykke op blandt de bedste på SpilXperten. Alle tre leverede et godt stykke arbejde, efterlod et positivt indtryk og genererede et overskud, inden de blev opgraderet til ekspertpanelet. Forhåbentlig fortsætter disse takter fremover, så alle kan få glæde af de tre dygtige tipperes spilfiduser.

Tyrkisk fodbold, cykling og tennis

De tre nye eksperter har hver især deres klare fokusområde. Burak26 har vist stort kendskab til tyrkisk fodbold, ligesom der kan komme et par afstikkere til europæiske turneringer, når tyrkiske klubber er involveret og informationen god. Han suppleres af tymochyk, der har leveret nogle rigtig stabile og flotte resultater omkring cykling, hvor alt fra éndagsløb til de lange etapeløb analyseres. Dette passer i øvrigt glimrende sammen med, at de forårsklassikerne så småt skal til og i gang. Som rosinen i pølseenden rykkede tennisinteresserede crowf88t med op i ekspertpanelet efter at have arbejdet lidt med sine analyser. Alt i alt en stærk trio, der har sluttet sig til ekspertpanelet.

Vil du være ekspert?

Kunne du godt tænke dig at blive ekspert på SpilXperten.com? Så kan du kontakte os på mail@spilxperten.com, hvor du introducerer dig selv, din betting og medsender en analyse, du selv har skrevet. Så tager vi den derfra.

Skriv et svar