18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Trav: Kom til Kristi Himmelfartsløbet i Aarhus


Vil du være med til travfesten d. 9. maj?

Travsæsonen er skudt i gang, og et af årets første store højdepunkter kommer med Kristi Himmelfartsløbet på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus torsdag d. 9. maj 2024.

Tag vennerne under armen og deltag i en regulær travfest i det jydske, fra dørene åbner kl. 11:30, henover Happy Hour fra kl. 12:00 til 13:00 og til selve travløbene, som afvikles fra kl. 14:00 og langt ud på eftermiddagen.

Jydsk Væddeløbsbane tilbyder et bredt udvalg af både vådt og tørt, så der er noget for dig, uanset om du foretrækker Brødrenes Foodtruck, staldcaféen Tutten eller panoramarestauranten ved Møller’s Gastronomi.

5 hurtige om Kristi Himmelfartsløbet

 • Torsdag d. 9. maj fra kl. 11:30 på Jydsk Væddeløbsbane (Observatorievejen 2, Aarhus)
 • Første løb starter kl. 14:00
 • Happy Hour fra kl. 12:00 til 13:00
 • Billetpris: 50 kr. i forsalg, 75 kr. på selve løbsdagen. Gratis for 0-17 år

En dag på travbanen

Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus er noget helt særligt i dansk travsport. Den hæderkronede bane har 100 års jubilæum i år, og det fejrer de med en stribe spændende løbsdage spækket med kvalitet, drama og muligheder for en forrygende dag for dig som gæst på travbanen.

Om du har været med i alle 100 år, eller om du først skal i gang med din karriere i travsporten, er der guf, gys og gru i en dag blandt hestene.

Scor en Behind the Scenes-oplevelse før løbet

Kom tidligt, så du kan nå forbi staldene og tale med de forskellige kuske, der gerne giver tips og tricks til dagens løb, og trykker du dem nok på maven, fortæller de sikkert gerne, hvilke af deres forskellige løb, de selv tror mest på vil give sejr. 

Besøg også Tutten med den autentiske stemning af hest og sport og forventninger, så du er helt klar til dagens spil. Selve løbet kan du selv vælge, hvor du vil se, men mange trækker mod banen, så de kan være helt tæt på og både se, høre og mærke suset, når hestene spæner forbi. 

Mærk suset fra banen helt, helt tæt på

Har du en skilling på højkant, er det et herligt sus at stå lænet op af rækværket og heppe højlydt på sin favorit, mens de nærmer sig målstregen. 

Og er der gevinst, står pengene på din konto minutter senere. Men dér er du formentlig allerede i gang med at se på de potentielle vindere i næste løb, for du kommer hurtigt ind i jargonen og forstår de forskellige spil. 

Husk, der er aldrig langt til hverken det vidunderlige sus af at ramme en vinderhest eller den store skuffelse, når din udvalgte galopperer i første sving, men uanset er det drama, spænding og fascinerende sport, når de store dyr spæner af sted på gruset med kuskene på slæb i sulkyen.

Kristi Himmelfartsløbet på Jydsk Væddeløbsbane begynder 14:00, men allerede fra frokost er der happy hour, og det passer jo mægtig fint med, at der så er tid til en tur i staldene for at opstøve tips efterfølgende. Men husk; du må ikke dele drikkevarer med hestene, for der er streng dopingkontrol! 

God fornøjelse.

Spil på travløb hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på travløb og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Kan du lure en vinderhest på travbanen?

Bemærk: Når du spiller på trav, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om travløbet d. 9. maj

 • Hvornår
  Torsdag d. 9. maj fra kl. 11:30
 • Hvor
  Jydsk Væddeløbsbane (Observatorievejen 2, Aarhus)
 • Trav
  Første løb starter kl. 14:00
 • Happy Hour
  Fra kl. 12:00 til 13:00
 • Billetpris
  50 kr. i forsalg, 75 kr. på selve løbsdagen
  Gratis for 0-17 år

2 Kommentarer

Skriv et svar

 1. BettingGuru

  At tage på Trav / Galop banerne er virkelig hyggeligt og klart anbefalesværdigt. Jeg havde fornøjelsen af en løbsdag i Aarhus sidste sommer med god mad, et par øl og et par dårlige spil. Det sidste må jeg revancerer næste gang på Charlottenlund banen til sommer. 🙂