18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Trav: Kom til international travfest i Lunden


Vil du være med ved Copenhagen Cup d. 12. maj?

Danmarks største travdag, når det kommer til international deltagelse, indtræffer søndag d. 12. maj 2024 på Charlottenlund Travbane. Der er dømt regulært stjernetræf, når de bedste danske heste skal trave om kap med deres firbenede kollegaer fra bl.a. Sverige, Norge, Tyskland og Frankrig.

Tag vennerne under armen og oplev en travdag udover det sædvanlige. Ikke nok med, at du får hestevæddeløb i verdensklasse, så kan du også lade dig underholde af Helsingør Pigegarden, der sætter stemningen, ligesom Carlsbergs klappevenlige Bryggerheste gør det.

Forplejning er der rigeligt af på Traverbanevej 10, uanset om du foretrækker den klassiske pølsevogn, Café Lunden eller restaurant Vippen. Charlottenlund Travbane mønstrer også en regulær bodega, Rudolf Le Ann, hvor Jette står klar til at slynge drikkevarer over disken.

Travløb i Charlottenlund

5 hurtige om travløbet d. 12. maj

 • Hvornår
  Søndag d. 12. maj fra kl. 11:00
 • Hvor
  Charlottenlund Travbane (Traverbanevej 10, Charlottenlund)
 • Trav
  Første løb starter kl. 13:00
 • Klap en Bryggerhest
  Carlsbergs store heste står midt iblandt publikum
 • Billetpris
  Voksenbillet: 100 kr.
  0-17 år: Gratis
  Gruppe: 500 kr. (kom 6 personer, betal for 5)

En dag på travbanen

Siden 1891 har Charlottenlund Travbane været en del af dansk hestesport. Uanset om du kommer i bil langs Øresund, eller om du snupper S-toget til Charlottenlund Station og spankulerer til fods forbi det smukke slot og gennem den idylliske skov, så er det et vidunderligt syn, der venter dig. 

For Charlottenlund Travbane rejser sig majestætisk foran dig med de klassiske tribuner og al den tyngde, som over 100 års historie giver. 

Skarp international konkurrence fra Sverige og Frankrig

Søndag den 12. maj er der Copenhagen Cup, og det er Danmarks største internationale løb. Her kommer stjerneheste fra en stribe lande som Norge, Tyskland og de helt store travnationer Sverige og Frankrig. 

Der skal nok blive fuld fart på løbene, hvor der er ekstraordinært store pengepræmier på spil.

Det bliver der nok også for gæsterne, for der er mulighed for at spille det fællesnordiske V75-spil, så der kan være ekstra herlige gevinster på spil.

Oplev travstemningen i Charlottenlund

Indsnus staldduften og nyd Helsingør Pigegardes musik

Som altid har du mulighed for at luske rundt i staldområdet i god tid inden løbene og se dig om og vurdere, om din udvalgte favorit ser skarp ud. Kan du ligefrem finde kusken selv, kan du måske også få de sidste opdateringer fra træningerne. 

Det behøver ikke være for hverken V75 eller et af de mange andre spil, du tropper op i Lunden, for Helsingør Pigegarde spiller op, så er du til glad fanfaremusik og veldresserede musikanter i mageligt luntetempo, er det lige noget for dig. 

Tag en heste-fie og hav i det hele taget en forrygende dag

Måske er du mere til at klappe en af Carlsbergs bryggerheste, der også er på banen, og sige tak for indsatsen, mens I begge poserer til en heste-fie. Dét kan du også komme til, når der er Copenhagen Cup på Charlottenlund Travbane. 

Kort sagt er der noget for enhver, og der bliver drøn på, gang i hestene, mulighed for god mad, lidt vådt til ganen og en masse herligt selskab. Som sædvanligt fristes man til at sige. 

Ses vi i Lunden? Det tror jeg nok, vi gør.

Spil på travløb hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på travløb og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Kan du lure en vinderhest på travbanen?

Bemærk: Når du spiller på trav, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om travløbet d. 12. maj

 • Hvornår
  Søndag d. 12. maj fra kl. 11:00
 • Hvor
  Charlottenlund Travbane (Traverbanevej 10, Charlottenlund)
 • Trav
  Første løb starter kl. 13:00
 • Klap en Bryggerhest
  Carlsbergs store heste står midt iblandt publikum
 • Billetpris
  Voksenbillet: 100 kr.
  0-17 år: Gratis
  Gruppe: 500 kr. (kom 6 personer, betal for 5)

Skriv første kommentar

Skriv et svar