18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Trav: Deltag ved Det Danske Sprinterderby på Fyn


3 timers intens væddeløbsunderholdning

Der venter et travløb af de helt store, når Fyens Væddeløbsbane danner ramme om Det Danske Sprinterderby fredag d. 31. maj 2024 fra kl. 13:45.

Første løb skydes i gang kl. 15:45, hvor Danmarks bedste dyster mod internationale gæster i kampen om Sprintermester-titlen.

Glæd dig til 3 timers topunderholdning på Fyens Væddeløbsbane, i selskab med en masse forårsglade travgæster. På Fyens Væddeløbsbane er du velkommen til selv at medbringe mad og drikke, men der skorter naturligvis ikke på forplejningen on location, hvor Restaurant Equi og Café Vaskehuset er populære spots.

Hvem vinder Sprintermester-titlen i 2024?

5 hurtige om travløbet d. 31. maj

 • Hvornår
  Fredag d. 31. maj fra kl. 13:45
 • Hvor
  Fyens Væddeløbsbane (Prins Haralds Alle 51B, Odense SV)
 • Trav
  Første løb starter kl. 15:45
 • Oplevelsespakke
  Skræddersy dit besøg
 • Billetpris
  Voksenbillet: 50 kr.
  10-17 år: 25 kr.
  0-9 år: 0 kr.

En dag på travbanen

Lokalt vil de sige, at det er ‘nåw vi’ere hurtige’ heste, der skal løbe, når Fyens Væddeløbsbane byder på Det Danske Sprinterderby 2024. 

Banen i Odense gemmer sig idyllisk i et villakvarter tæt på den gamle dyrskueplads, Tusindårsskoven og et spydkast fra byens zoologiske have. Der er lagt op til eventyr og store oplevelser. 

Fla’ u’ – du’ på Fyyyyyn 

Hvis du er på udkig efter en afslappet dag på travbanen, er Fyens Væddeløbsbane et rigtig godt bud. 

Du er velkommen til at tage dine egne spise- og drikkevarer med, så du og vennerne kan jo arrangere en lille picnic, før det går løs med første løb 15.45 fredag den 31. maj. 

Solskin, hestesnak og foder til mavsen. Hvordan kan det næsten blive bedre?

Brugbart benarbejde i staldområdet

Det bliver en smule bedre og sjovere, hvis du sætter dig ind i dagens program og laver de indledende øvelser. 

Gå en tur i staldene og tal med jockeyer, staldknægte og ejere. Se og vurdér hestene på deres prøveomgange og opvarmning og brænd så selv varm på et spil eller to, så du kan krydre en flot dag på banen med spændende spil.

Det er en intens dag, hvor løbene er overstået på lige omkring tre timer, så når først starten går, er det med at være klar. 

Sprint er ekstra intenst trav

Det Danske Sprinterderby er dagens hovedattraktion, og her kan du opleve de stærkeste danske heste dyste med international konkurrence om at være hurtigst på sprinterdistancen, som er 1.600 meter og blive årets Albani Sprintermester. 

Den korte distance betyder, at der er mindre plads til fejltagelser, og det gælder om at holde sig til og finde sit foretrukne spor hurtigst muligt. 

Sprint af sted til en herlig dag på Fyens Væddeløbsbane i godt selskab med både to- og firbenede væsener. God fornøjelse. 

Besøg Det Danske Sprinterderby d. 31. maj 2024

Spil på travløb hos bet25

Har du endnu ikke prøvet at spille på travløb og hestesport i det hele taget? Bare rolig, det er slet ikke så svært.

Blandt de mest populære spilformer for nye spillere er Vinder (hesten skal vinde løbet, før du får gevinst) og Plads (hesten skal ende i top3, før du får gevinst). Har du spillet på Plads, er det ligegyldigt for oddset, om din valgte hest bliver nr. 1, 2 eller 3.

Se også bet25s spilvarianter på heste.

Spil på trav hos bet25

Bemærk: Når du spiller på trav, er der traditionelt flydende odds. Oddsets størrelse afhænger af, hvor mange penge, der er sat på hver enkelt hest i løbet, når alle har spillet. Derfor ændrer odds sig indtil løbets start.

Tjek også bet25 spilguide til heste, hvis du gerne vil være ekstra godt klædt på.

100% ekstra bet op til 500 kr.
18+. Kun nye kunder. Få op til 500 kr. ekstra bet, hvis ikke du vinder dit første spil (max. 500 kr.). Brug bonuskoden ‘2570’. Gælder ved første indbetaling. Min. indsats 50 kr. 1x gennemspilskrav (min. odds 1.50) indenfor 60 dage. Øvrige vilkår gælder. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen bringes i samarbejde med bet25.

5 hurtige om travløbet d. 31. maj

 • Hvornår
  Fredag d. 31. maj fra kl. 13:45
 • Hvor
  Fyens Væddeløbsbane (Prins Haralds Alle 51B, Odense SV)
 • Trav
  Første løb starter kl. 15:45
 • Oplevelsespakke
  Skræddersy dit besøg
 • Billetpris
  Voksenbillet: 50 kr.
  10-17 år: 25 kr.
  0-9 år: 0 kr.

Skriv første kommentar

Skriv et svar