18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France tips og chat på SpilXperten

Tour de France 2012 tipsDer er fuld fart på de franske landeveje for tiden, hvor Tour de France-feltet anno 2012 er i gang med verdens hårdeste cykelløb. Det betyder også masser af spændene timer foran fjernsynet, hvor TV 2 hver dag dækker etaperne direkte. Her på SpilXperten kan du gøre etaperne og hele cykelløbet ekstra spændende ved at følge nogle af spilforslagene fra vores cykelkyndige folk, som poster Tour de France tips i løbet af Touren.

Masser af Tour de France tips på SpilXperten

Selvom sommerferien har indtaget Danmark, betyder det ikke total stilstand på SpilXperten. Således holder flere af vores dedikerede cykelfolk skarpt øje med Tour de France, så de kan finde gode spilforslag til etaperne.

Indtil videre har eksperterne WoodmanWoody, mestr og nygaard84 været på banen med tips til Tour de France, og blandt vores boblere har både soer8957 og LFC indtil videre været på banen.

Der er altså rigeligt med inspirationskilder og dygtige folk til at levere spilforslagene her på SpilXperten under Tour de France.

Chat om Tour de France

Hver dag under Tour de France har der været gang i chatten, hvor brugere, boblere og eksperter har diskuteret dagens etape og gode spilforslag live. Alle kan kigge ind og give deres besyv med, så længe man er logget ind her på SpilXperten.com. Chatten finder du et stykke nede på forsiden.

Skriv et svar