18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France odds på 2012-udgaven

Tour de France odds i 2012Juni har stået i fodboldens tegn med EM 2012, men lørdag starter en helt anden og stor sportsbegivenhed, som vil underholde de næste tre uger. Der er selvfølgelig tale om Tour de France, som igen ruller af sted. Vi har kigget lidt på de aktuelle Tour de France odds her til 2012-udgaven af det franske cykelløb, så du kan finde de højeste og bedste odds, inden du sætter dig til rette i sofaen og følger Le Tour.

De bedste Tour de France odds på vinderen

Hverken Andy Schleck eller Alberto Contador er med i Tour de France 2012, hvilket åbner op for andre favoritter ifølge bookmakernes odds. Således er sidste års vinder, Cadel Evans, og briten Bradley Wiggins de bedste bud på en Tour de France vinder ifølge bookmakernes odds. Har du ikke tiltro til disse to i et meget jævnbyrdigt felt, kan du derfor også score dig nogle ret så høje odds på andre ryttere.

Bradley Wiggins: 2,36 hos Betfair – SPIL NU*
Cadel Evans: 3,50 hos Betfair – SPIL NU*
Vincenzo Nibali: 26,00 hos Nordicbet – SPIL NU*
Jurgen Van Den Broeck: 26,00 hos Nordicbet – SPIL NU*
Denis Menchov: 30,00 hos Betfair – SPIL NU*
Christopher Froome: 30,00 hos Unibet – SPIL NU*
Samuel Sanchez: 50,00 hos Betfair – SPIL NU*
Robert Gesink: 50,00 hos Betfair – SPIL NU*
Alejandro Valverde: 55,00 hos Unibet – SPIL NU*
Chris Anker Sørensen: 751,00 hos Sportingbet – SPIL NU*

Det bedste odds på Chris Anker i Tour de France

I år skal den danske bjergged Chris Anker Sørensen ikke køre for en kaptajn, hvorfor han kan køre sin helt egen chance. Han har i flere år givet udtryk for, at han gerne vil vinde den prikkede bjergtrøje, og med tanke på, at han gør det aldeles glimrende, når det går opad, er det måske ikke et dumt spil. Sportingbet har det bedste odds på Chris Anker som vinder af bjergtrøjen, hvilket er 9,00.

Spil på Chris Anker som vinder af bjergtrøjen*

Massevis af Tour de France odds på SpilXperten

To af vores cykeleksperter, WoodmanWoody og mestr, har allerede lagt 14 spilfiduser og odds ud på Tour de France, så hvis du savner inspiration til dine odds fra et par dygtige cykelfolk eller ikke selv vil finde dine Tour de France odds, kan vi kun anbefale dig at tjekke dem ud inden startskuddet lørdag eftermiddag.

Få gode spilforslag til Tour de France

Skriv et svar