18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France: Hvem vinder?

Tour de France Hvem vinder? 2011 www.spilxperten.comTour de France går ind i sin afgørende uge, og her på hviledagen er det nærliggende at se på bookmakernes odds på den samlede vinder.

Årets Tour de France har været et af de mest jævnbyrdige i flere år. På nuværende tidspunkt af løbet plejer én eller to ryttere at være oplagte favoritter til Tour-sejren, men i år er kandidatfeltet anderledes grumset og markant udvidet. De syv første ryttere i klassementet kan således gøre sig realistiske forhåbninger om at stå øverst på podiet, når etapen på Champs-Élysées på søndag er overstået.

Den tætte topstrid afspejler sig også i bookmakernes vinderodds.

Bookmakerne er alle enige om, at Leopard-Trek-rytteren Andy Schleck er favoritten til at løbe med den samlede sejr. Schleck er tvunget til at hente tid på de kommende Alpe-etaper, da han er Cadel Evans underlegen i enkeltstartsdisciplinen, hvorfor vi må forvente en offensiv Andy Schleck. Hvis du tror, at Andy Schleck giver konkurrenterne baghjul i Alperne og vinder Tour de France, kan du få odds 2,90 hos Bet365.

Skal du have lidt ekstra at spille bet365 for, så benyt dig af Bet365s 100 % velkomstbonus op til 1000 DKK via logoet!

Den næststørste favorit hos bookmakerne er BMC-rytteren Cadel Evans. Australieren har hidtil profiteret af den passive kørsel i Pyrenæerne, hvor han blot har skullet sidde med uden at angribe. Evans er nemlig den af favoritterne, som pt. sidder i den mest favorable position, da han kører en glimrende enkeltstart, der er væsentligt bedre end de to Schleck-brødre. Tror du på Cadel Evans, eller bliver han sat, når der bliver kørt virkeligt stærkt? Betway betaler 3,25 for Evans som vinder.

BetwayHosBetway kan du hente freebets på op til 600 DKK. Du kan komme i gang hos Betway og modtage din bonus ved at klikke på logoet.

Først som tredjefavorit finder vi Bjarne Riis’ mand Alberto Contador. Spanieren var kæmpefavorit forud for starten på Tour de France, men styrt og et deraf dårligt knæ har sat den tredobbelte Tour de France-vinder tilbage i spillet. Contador melder om formfremgang, men det bliver også nødvendigt, for der skal hentes masser af tid på de kommende bjergetaper, hvis ikke Saxo Ban-Sungards Tour de France skal ende i fiasko. Hvis du tror, at Alberto Contador er tilbage til sit gamle jeg og smadrer alle de andre, får du odds 5,00 hos Betsafe.

Odds Betsafe www.spilxperten.comSkandinavisk bookmaker med god support! Hos Betsafe får du både en 50 % velkomstbonus op til 1000 DKK og 50 DKK gratis via SpilXperten.com

Tror du ikke på, at Tour-vinderen bliver en af de førnævnte, er der gode penge at hente. Den nuværende gule trøje, Thomas Voeckler, Ivan Basso, Frank Schleck og Samuel Sanchez giver således alle over ti gange pengene igen.

Skriv et svar