18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 8. etape: Odds og optakt d. 5. september 2020

8. etape oddsDramatisk etape i går, som ellers på papiret godt kunne ligne en halv hviledag inden Pyrenæerne, men der blev kørt cykelløb for alle pengene. Det lover godt for lørdagens bjergetape. Fomår Roglic at sætte de øvrige favoritter på plads, eller holder Yates fast i den gule trøje? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 8. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter lørdag d. 5. september kl. 13:35.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 8. etape af Tour de France

Bookmakerne har Primoz Roglic som den største favorit på 8. etape.

Hvem vinder etapen?
Primoz Roglic: 4,33 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 6,50 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 11,00 – SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 21,00 – SPIL HER >>*

Thibaut Pinot: 21,00 – SPIL HER >>*

H2H
Richie Porte: 1,83 – SPIL HER >>*

Enric Mas: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Kasper Asgreen: 301,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 401,00 – SPIL HER >>*

Niklas Eg: 501,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Richie Porte skal hente lidt af det tabte

Richie Porte var en af de helt store tabere i går, da han tabte 1 minut og 21 sekunder. Derfor skal han ud og vinde tilbage. På løbets første bjergetape så Porte ud til at være godt kørende; han sad med de allerbedste helt til stregen.

Enric Mas er svær at blive klog på, og det er Movistar i det hele taget. Hvad vil de i løbet? Kører de klassement, eller jagter de etapesejre? På 4. etape, der sluttede opad, sad Enric Mas længe med, men måtte kapitulere til sidst.

Med tanke på, at Porte har været godt kørende, men alligevel tabte dumme sekunder i går, og at Mas hverken har et hold eller en plan bag sig, ligner Porte over Mas et fint spil. Det kan også sagtens være, at Mas bliver sat til at arbejde, hvis Valverde har gode ben. Forventer i hvert fald, at Porte holder sig til i dag, og at han ender over Enric Mas.

SpilXperten.com anbefaler: Porte over Mas til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Optakt til 8. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Startbyen på 8. etape er Cazères-sur-Garonne på grænsen til de franske Pyrenæer, og her bliver rytterne sendt afsted kl. 13:35. Herfra cykler rytterne sydpå mod målbyen, Loudenvielle, som ligger helt nede ved den spanske grænse. Undervejs skal rytterne over tre store stigninger på trods af, at etapen kun er 140 kilometer. Den første stigning er en kategori 1-stigning, som er 6,9 kilometer, men til gengæld stiger med 8,1 % i gennemsnit. Herefter er der 30-40 kilometer hen til årets første stigning udenfor kategori. Den er 11,7 kilometer lang og stiger med 7,7 % i snit. Til sidst skal rytterne over kategori 1-stigningen Col de Peyresourde, hvor der er bonussekunder at hente på toppen.

Romain Bardet har været godt kørende og ligger faktisk godt til i klassementet, hvor han kun er 13 sekunder efter Adam Yates. Hvis franskmanden har forhåbninger om at vinde bjergkonkurrencen, så er 8. etape en god mulighed for at samle point sammen. Spørgsmålet er, om de andre klassementsryttere lader Romain Bardet køre, men gør de det, så er han en dark-house i spillet om etapesejren. Især qua hans gode evner på nedkørslen, da etapen slutter med en 10 kilometer lang nedkørsel.

SpilXpertens bud på etapevinder: Romain Bardet til odds 41,00 – SPIL HER >>*

Som oddsene på danskerne afspejler, så er en etapesejr på 8. etape ganske usandsynlig.

Hurtige noter til 8. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 8. etape.

– 8. etape er blot 140 kilometer lang.

– Efter 42,5 kilometer kommer spurten om point til kampen om den grønne trøje.

– Efter 59,5 kilometer rammer rytterne toppen af kategori 1-stigningen, Col de Menté. Den er 6,9 km lang og stiger med 8,1 %.

– Herefter venter en nedkørslen og et lille dalstykke, inden rytterne rammer årets første stigning uden for kategori.

– Port de Balès er navnet på stigningen udenfor kategori. Den er 11,7 kilometer lang og stiger gennemsnitligt med 7,7 %.

– Efter en hurtig nedkørsel støder rytterne ind i Col de Peyresourde (kategori 1). Den er 9,7 kilometer lang og stiger med 7,8 %. Der er i øvrigt bonussekunder til de første tre på toppen.

– Fra toppen er der lige over 10 kilometer til mål.

– Rytterne forventes at være i mål kl. 17:14.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv et svar