18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 6. etape: Odds og optakt d. 3. september 2020

6. etape odds6. etape byder igen på en afsluttende kategori 1-stigning, efter en ellers ganske flad etape. Fra toppen af kategori 1-stigningen venter dog stadig lidt over 10 kilometer, hvor det først går ned, også op igen. Spørgsmålet er, om klassementsrytterne både vil jagte etapesejren og bonussekunder, eller om der for første gang i år, er et udbrud, der får lov til at holde hjem? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 6. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter torsdag d. 3. september kl. 12:10.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 6. etape af Tour de France

Bookmakerne har Primoz Roglic som den største favorit på 6. etape.

Hvem vinder etapen?
Primoz Roglic: 4,33 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 10,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 12,00 – SPIL HER >>*

Alexey Lutsenko: 17,00 – SPIL HER >>*

Alessandro De Marchi: 15,00 – SPIL HER >>*

H2H
Sepp Kuss: 2,37 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 1,53 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Kasper Asgreen: 81,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 101,00 – SPIL HER >>*

Niklas Eg: 601,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Duel mellem de to hjælperyttere

Både Sepp Kuss og Richard Carapaz er højst sandsynligt bundet til deres kaptajn på dagens etape, hvor de skal være blandt de sidste til at hjælpe henholdsvis Roglic og Bernal. På Tourens første bjergafslutning så vi, hvor vigtig Sepp Kuss er – og hvor god en klatrer, han er. Hun sad med til det sidste og tog ovenikøbet en ordentlig føring lige før mål.

Richard Carapaz er også en god klatrer, men han ser ikke ud til at have ramt formen helt endnu. Han har været præget af lidt styrt i optakten til løbet og kunne heller ikke sidde med de bedste, da Jumbo-Visma skruede tempoet op.

Sepp Kuss ser rigtigt velkørende ud, og han vil ofre alt for at sidde så lang tid med Roglic som muligt. Vi forventer, at det er nok til, at han ender over Carapaz i dagens H2H-duel.

SpilXperten.com anbefaler: Kuss over Carapaz til odds 2,37 – SPIL HER >>*

Optakt til 6. etape: Rutebeskrivelse og et par bud på en etapevinder

6. etape er 191 kilometer, fra Le Teil til Mont Aigoual i den sydlige del af Frankrig. De første 160 kilometer er rimeligt flade, og her venter kun rytterne en indlagt spurt og en kategori 3-stigning på 2,1 kilometer med 7,3 % i stigning. Herefter venter en spændende finale. Efter 177,5 kilometer rammer rytterne toppen af Col des Mourèzes, der stiger med 4,8 % over 6,1 kilometer. Det er en kategori 3-stigning. Herefter venter en meget kort nedkørsel, inden rytterne rammer ind i kategori 1-stigningen Col de la Lusette. Den er 11,7 kilometer lang og stiger i gennemsnit med 7,3 %. På toppen af stigningen er der bonussekunder til de tre første. Fra toppen er der et lille plateau, inden det igen stiger med 3-5 % frem mod målstregen.

Julian Alaphilippe tabte trøjen i går, da han fik hjælp fra servicebilen med under 20 kilometer igen og dermed fik en tidsstraf. Umiddelbart en hård vurdering, men mon ikke Alaphilippe og hans temperament kommer til at redde ham i dag. Han må være så indebrændt over at have mistet trøjen, at han meget vel kunne tage revanche på dagens afslutning. Udover et lille stykke, så er den sidste kategori 1-stigning ikke med de vilde stigningsprocenter, så franskmanden burde kunne sidde med. Og afslutningen går også en smule opad, hvilket også burde tale for Alaphilippe.

SpilXpertens bud på etapevinder: Julian Alaphilippe til odds 10,00 – SPIL HER >>*

Igen er det svært at forestille sig, at en af danskerne skulle kunne tage etapesejren. Det kræver, at de rammer det tidlige udbrud, som får lov til at sejle hjem med flere minutter. En af dem, som har en fri rolle og som kan sidde med, når det går lidt opad, er Søren Kragh Andersen. Sunweb har ikke nogen decideret klassementsrytter, og derfor er der frie tøjler til Søren Kragh. Lad os krydse fingre for, at danskeren rammer udbruddet, og derfra kan alt ske.

SpilXpertens bud på en dansk etapevinder: Søren Kragh Andersen til odds 101,00 – SPIL HER >>*

Hurtige noter til 6. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 6. etape.

– 6. etape er 191 kilometer lang.

– Nøglepunktet på etapen er uden tvivl kategori 1-stigningen, der kommer så sent på etapen, at de store favoritter burde køre om sejren.

– Den indlagte bonusspurt kommer efter 125,5 kilometer, så måske vi vil se et par af sprinterne forsøge at komme med i udbruddet.

– Efter 144 kilometer kommer den første af to kategori 3-stigninger. Cap de Coste er 2,1 km og stiger med 7,3 %.

– Den næste kategori 3-stigning kommer efter 157 kilometer. Col des Mourèzes hedder den. Den stiger 4,8 % over 6,1 kilometer.

– Den sidste stigning er en kategori 1-stigning. Den stiger i gennemsnit med 7,3 %, men enkelte steder er stigningsprocenten over 10 %.

– De sidste små 10 kilometer går opad med 3-5 % stigning.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar