18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 4. etape: Odds og optakt d. 1. september 2020

4. etape oddsFor første gang i årets Tour de France slutter etapen opad, og det indbyder til, at de helt store klassementsryttere skal duellere mod hinanden. Formår Alaphilippe at holde fast i den gule trøje, eller spiller forhåndsfavoritterne, Roglic og Bernal, med musklerne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 4. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter tirsdag d. 1. september kl. 13:30.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 4. etape af Tour de France

Bookmakerne har Primoz Roglic og Julian Alaphilippe som de største favoritter på 4. etape.

Hvem vinder etapen?
Primoz Roglic: 6,00 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 6,00 – SPIL HER >>*

Adam Yates: 9,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 12,00 – SPIL HER >>*

Thibaut Pinot: 15,00 – SPIL HER >>*

H2H
Emanuel Buchmann: 1,72 – SPIL HER >>*

Nairo Quintana: 2,00 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Søren Kragh Andersen: 201,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 401,00 – SPIL HER >>*

Michael Valgren: 501,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 1. september kl. 06:30. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Quintana viser sine klatrerevner

Nairo Quintana er gået lidt under radaren, når man snakker om favoritterne i årets Tour de France. Han viste rimelig form i Dauphine, inden han udgik på 5. etape, og han er også sluppet godt fra de første tre etaper i Tour de France, hvor han har holdt sig godt til. Hans hold, Arkea Samsic, har også været gode til at holde ham fremme i feltet på afgørende tidspunkter, så det ligner bestemt en colombianer, der er taget til Touren for at tage kampen op. Han burde kunne sidde med blandt de sidste på den afgørende stigning.

Emanuel Buchmann er BORA-Hansgrobes klassementshåb, men spørgsmålet er, om tyskeren er klar til det ansvar. Han har egentlig et fint hold bag sig, men mangler endnu at bevise sig i de helt store løb. Ingen tvivl om, at han kan køre opad, men vi har vores tvivl, om han kan sidde med, hvis Jumbo-Visma åbner op for sluserne.

I duellen mellem Quintana og Buchmann har vi mest tiltro til Quintana pga. hans form inden Touren og hans første par dage, hvor han har set skarp og fokuseret ud.

SpilXperten.com anbefaler: Quintana over Buchmann til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Optakt til 4. etape: Rutebeskrivelse og et par bud på en etapevinder

For første gang i årets Tour de France slutter en etape op ad. Først skal rytterne dog ud på 157 kilometer fra gårsdagens målby, Sisteron, og nordpå til skiresortet, Orcières-Merlette, i de franske alper. Undervejs skal rytterne ud på tre kategori 3-stigninger og én kategori 4-stigning, som er beskrevet nærmere i noterne nedenfor. Målstigningen er en kategori 1-stigning, som stiger med 6,7 % over 7,1 kilometer. Målstregen ligger i 1825 meters højde.

Det bliver højst sandsynligt de helt store kanoner, der skal kæmpe om etapesejren. En af feltets bedste til at køre opad er Tour-debutanten, Tadej Pogacar, som blot er 21 år. Af mange anses han som den næste store klassementsrytter, og det er ikke uden grund. Han er rigtigt god opad og tilmed god til at afslutte på stejle stigninger. Han må forventes at kunne sidde med de bedste på den afsluttende stigning, og kommer de omkring 10-15 mand samlet til mål, så er Pogacar et godt vinderbud. Sine unge alder kan komme ham til gode, da hans manglende erfaring gør, at han er mere uortodoks end sine konkurrenter og dermed tør at satse lidt mere.

SpilXpertens bud på etapevinder: Tadej Pogacar til odds 13,00 – SPIL HER >>*

Der vil uden tvivl køre et udbrud afsted på 4. etape, hvor fem stigninger i alt giver mulighed for, at udbruddet kan holde hjem, alt efter hvem der sidder i det. Michael Valgren er over 20 minutter efter Alaphillipe i det samlede klassement, så Deceuninck Quick-Step vil ikke ofre alt for, at han henter danskeren. Det er også værd at bemærke, at den sidste stigning ikke indeholder voldsomme stigningsprocenter, hvilket måske giver en lille mulighed for, at danskeren kan sidde med de øvrige udbrydere, hvis alt går op i en højere enhed. Det kræver selvsagt, at Valgren rammer udbruddet og at det holder hjem. Som oddsene også indikerer, så ser det svært ud i forhold til en dansk etapesejr på 4. etape, men skulle vi alligevel komme med et bud, må det være Michael Valgren.

SpilXpertens bud på en dansk etapevinder: Michael Valgren til odds 501,00 – SPIL HER >>*

SpilXpertens anbefaling og bud er skrevet ved udgivelsestidspunktet.

Hurtige noter til 4. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 4. etape.

– For første gang i dette års Tour de France slutter det opad, og der er stor chance for, at vi får klassementsrytterne at se i kamp om sejren.

– Efter 51,5 kilometer kommer den indlagte spurt, og derfor må vi forvente at se, at der er sprintere, der forsøger at gå med i udbruddet, for at skrabe point sammen til pointkonkurrencen. Ligesom man så med Peter Sagan på 2. etape.

– Col du Festre er etapens første stigning. Den er kategoriseret som en 3’er og toppen af stigningen kommer efter 67,5 kilometer – stigningen er 7,6 kilometer lang og stiger med 5,3 %.

– Næste stigning er en kategori 4-stigning: Cote de Corps (2,2 km à 6,3 %). Den kommer efter 97,5 kilometer.

– Efter 125,5 kilometer rammer feltet toppen af Cote de l’Aullagnier. som er kategori 3. Den er 3 kilometer og stiger med 6,4 %.

– Efter 141,4 kilometer skal rytterne over kategori 3-stigning, Cote de Saint-Léger-les-Mélézes (2,8 km á 6,8 %).

– Etapen slutter på kategori 1-stigningen Orcières-Merlette, hvor de store klassementsrytterne må forventes at spille ud mod hinanden. Stigningen er 7,1 kilometer lang og stiger med 6,7 % i gennemsnit.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv et svar