18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 3. etape: Odds og optakt d. 31. august 2020

3. etape oddsEfter bjerge og favoritsejr til Alaphilippe på gårsdagens etape, ser 3. etape ud til at være lidt mere overkommelig for sprinterne. Her skal rytterne fra Nice og 198 kilometer ind i landet til Sisteron. Kan Kristoff gentage succesen fra første etape, eller er der andre sprintere, der byder sig til? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 3. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter mandag d. 31. august kl. 12:20.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 3. etape af Tour de France

Bookmakerne har Sam Bennett som favorit til at vinde 3. etape.

Hvem vinder etapen?
Sam Bennett: 4,33 – SPIL HER >>*

Caleb Ewan: 5,50 – SPIL HER >>*

Alexander Kristoff: 10,00 – SPIL HER >>*

Giacomo Nizzolo: 12,00 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 12,00 – SPIL HER >>*

H2H
Matteo Trentin: 1,57 – SPIL HER >>*

Clément Venturini: 2,25 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Mads Pedersen: 12,00 – SPIL HER >>*

Søren Kragh Andersen: 41,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 151,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store Tour de France guide

Odds-forslag: Rutinen slår talentet

Matteo Trentin og Clement Venturini endte side om side på 1. etape, på henholdsvis en 12.- og en 13. plads, hvor det endte i en massespurt, som det også forventes at gøre på 3. etape.

Matteo Trentin viste dog god form på 2. etape, da han ramte udbruddet og efterfølgende slog Sagan i den indlagte spurt. Om det er fordi, italieneren jagter den grønne pointtrøje, eller om det bare var for at drille Sagan, vides ikke, men mon ikke, at han prøver at holde sig inde i kampen om den grønne trøje. En tidlig punktering på 2. etape gjorde dog, at Trentin hurtigt var tilbage i feltet, og at han dermed ikke brugte unødvendigt mange kræfter på 2. etape.

Venturini har endnu sin første store sejr til gode, og han ser ud til at være meget overladt til sig selv i spurterne. Han skal ikke forvente meget hjælp fra sit hold, AG2R, som mere ser ud til at gå efter etapesejre på de lidt mere kuperede etaper.

Trentin er efterhånden en garvet og respekteret rytter i feltet, modsat Venturini. Og med tanke på, at Trentin antydede, at han jagter den grønne trøje, så må det også forventes, at han blander sig i spurten om point her. Det burde i så fald være nok til at ende over den relativt uprøvede franskmand, Venturini.

SpilXperten.com anbefaler: Matteo Trentin ender over Clement Venturini til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Optakt til 3. etape: Rutebeskrivelse og et par bud på en etapevinder

3. etape byder på i alt 4 kategoriseret stigninger, men alle i en overkommelig størrelse, som ikke burde ryste sprinterne. I alt skal rytterne køre 198 fra Nice til Sisteron. Efter 55 kilometer rammer feltet toppen af kategori 3-stigningen, Col du Pilon, som er 8,4 kilometer med en gennemsnitlig stigning på 5,1 %. Kort efter venter endnu en gang en kategori 3-stigning i form af Col de la Faye (5,3 km à 4,8 %). Efter 117,5 kilometer rammer feltet toppen af kategori 3-stigningen, Col des Lèques (6,9 km à 5,4 %). Med 45 kilometer til mål kommer dagens sidste stigning, som er en kategori 4-stigning ved navn Col de I’Orme på 2,7 kilometer med en stigning på 5 %. Herfra venter ikke de store udfordringer. Dagens indlagte spurt kommer efter 160,5 kilometer, og ellers ser vejen hen til målbyen, Sisteron, overkommelig ud.

Som bekendt var 1. etape fyldt med styrt og dramatik, og selve spurten blev også rimelig kaotisk, hvor ingen af holdene formåede at drage fordel af et såkaldt ’tog’. En af de hold, der viste sig mest frem i den forreste del af feltet, var Deceuninck Quick-Step med danske Michael Mørkøv. Deres sprinter Sam Bennett endte som nummer fire på trods af, at det, som sagt, var en kaotisk spurt. Lykkes Michael Mørkøv og co. med deres lead-out, så ligner Sam Bennett et godt bud på en etapevinder. I øvrigt for anden dag i træk for holdet, efter Julian Alaphilippe vandt 2. etape. Mon ikke Deceuninck Quick-Step vil dominere dagens etape med den gule trøje, og at Sam Bennett vil betale tilbage til holdet. Han er i øvrigt også bookmakernes største favorit.

SpilXpertens bud på etapevinder: Sam Bennett til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen viste overraskende god fart i spurten på 1. etape og var tæt på at snuppe sejren på trods af, at det var en regulær spurt, hvor kun norske Kristoff var hurtigere. Derfor må den danske verdensmester også være det bedste bud på en dansk etapesejr i det, der ligner en massespurt på 3. etape.

SpilXpertens bud på en dansk etapevinder: Mads Pedersen til odds 12,00 – SPIL HER >>*

Hurtige noter til 3. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 3. etape.

– Der vil højst sandsynligt køre et udbrud afsted, som sidder ude foran det meste af dagen, men man må alligevel formode, at det ender i en massespurt.

– 3. etape er relativt flad (198 kilometer).

– Som beskrevet i rutebeskrivelsen, venter der fire stigninger. Det forventes dog, at sprinterne kan sidde med, da det kun er kategori 3- og kategori 4-stigninger.

– Den indlagte spurt kommer med knap 40 kilometer til mål, så måske sprinterholdene vil forsøge at hente udbryderne tidligt, så deres sprinter kan få point til kampen om den grønne trøje.

– Feltet forventes at ramme målstregen kl. 17:17.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar