18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 18. etape: Odds og optakt d. 17. september 2020

18. etape oddsHold da op, vi blev forkælet med godt cykelløb på 18. etape, som sluttede med en voldsom stigning. Kan vi få bare halvdelen af den intensitet som i går, så er der lagt op til en rigtigt spændende etape. Spørgsmålet er, om rytterne har mere tilbage i tanken? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 18. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter torsdag d. 17. september kl. 12:30.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 18. etape af Tour de France

Bookmakerne har Richard Carapaz og Tadej Pogacar som de største favoritter på 18. etape.

Hvem vinder etapen?
Richard Carapaz: 8,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 8,00 – SPIL HER >>*

Marc Hirschi: 9,00 – SPIL HER >>*

Primoz Roglic: 10,00 – SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 13,00 – SPIL HER >>*

H2H
Julian Alaphilippe: 1,83 – SPIL HER >>*

Marc Hirschi: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Søren Kragh Andersen: 151,00 – SPIL HER >>*

Niklas Eg: 401,00 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen: 401,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Hirschi er i bedre form end Alaphilippe

Hirschi og Alaphilippe kæmpede om etapesejren på 2. etape, hvor franskmanden trak det længste strå. Derefter ser det ud til, at pilen er gået hver sin vej for de to ryttere. Mens Hirschi har været inde i en opadgående formkurve og bl.a. også hentet en etapesejr, så har Alaphilippe ikke set helt så komfortabel ud.

Flere gange i løbet af årets Tour de France har Alaphilippe været med i udbruddet, og selvom afslutningerne har ligget godt til ham, så har han ikke formået at gøre arbejdet færdigt. Så sent som på onsdagens kongeetape (17. etape) sad han ude foran det meste af dagen, men kunne ikke sidde med Carapaz og Izaqirre til sidst. De var ganske få mand afsted, så Alaphilippe har helt sikkert brugt en del kræfter på at sidde ude foran. Læg dertil, at Alaphilippe er blandt de største favoritter til VM om mindre end to uger, så mon ikke han sparer sig, efter at have været i udbrud en del gange de sidste par dage.

Hirschi har set ud til at være rigtigt godt kørende, og han har nu sparet sig et par dage – højst sandsynligt for at kunne køre offensivt på denne etape. Det kendetegner Sunwebs Tour, at de kører offensivt, så det er svært at forestille sig, at de ikke satser på, at deres bedste bud på en etapesejr, kan komme med i udbruddet fra start af. Hirschi er også blandt favoritterne til VM, men har ikke brugt nær så mange kræfter som Alaphilippe de sidste par dage, og han kan måske bruge etapen her, som den sidste forberedelse til VM i Italien.

SpilXperten.com anbefaler: Hirschi over Alaphilippe til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Optakt til 18. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

18. etape starter i gårsdagens målby, Méribel. Herfra skal rytterne nordpå til La Roche-sur-Foron, som ligger lidt syd for den store schweiziske by, Genève. Etapen er præget af stigninger hele dagen, hvor der bl.a. venter to kategori 1-stigninger og slutteligt en stigning uden for kategori. Fra toppen af sidste bjerg er der dog 39 kilometer ind til målstregen, hvorfor det er usandsynligt, at klassementsrytterne vil spille ud mod hinanden. Det åbner op for, at et udbrud kan få lov til at holde hjem.

Ineos Grenadiers har måtte ændre hele deres tilgang til løbet efter at Bernal er udgået. De seneste par dage har de været særdeles aktive, hvor især Carapaz har vist den sorte og røde trøje frem. Skal Ineos Grenadiers have noget med hjem fra dette års Tour de France, så er 18. etape ved at være sidste udkald. Kwiatkowski er kendt som en loyal hjælperytter, der både kan køre i bjerge og på flad vej, og netop hans evner på flad vej kan vise sig at være en fordel for ham på denne etape. Vi forestiller os, at der kører et stort udbrud afsted, som får lov til at holde hjem. I det sidder bl.a. Kwiatkowski, som formår at sidde med de bedste på den sidste stigning uden for kategori, og som så kan køre en glimrende afslutning på de sidste 39 kilometer ind mod målstregen.

SpilXpertens bud på etapevinder: Michal Kwiatkowski til odds 19,00 – SPIL HER >>*

Som oddsene indikerer, så er chancerne for en dansk etapesejr ualmindelige små.

Hurtige noter til 18. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 18. etape.

– 18. etape er 175 kilometer lang.

– Dagens indlagte spurt kommer allerede efter 14 kilometer, hvor Trentin, Sagan og Bennett højst sandsynligt vil jagte point til kampen om den grønne trøje.

– Undervejs venter der fem kategoriserede stigninger, heriblandt 2 kategori 1-stigninger og en uden for kategori.

– Den første stigning kommer efter 27 kilometer og er en kategori 1-stigning på hele 18,6 kilometer med en stigning på 6,1 %.

– Herefter venter der en kategori 3, kategori 2 og kategori 1-stigning.

– Dagens sidste bjerg er uden for kategori, Montée du plateau des Glières. Den er kun 6 kilometer lang, men stiger til gengæld med 11,2 %.

– Fra toppen af sidste bjerg er der 39 kilometer ind til mål.

– Rytterne forventes at rulle over målstregen kl. 17:28.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar