18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 16. etape: Odds og optakt d. 15. september 2020

16. etape oddsVi går ind i Tourens sidste uge, og det er svært at se, hvem der skal knække de to slovenere. 16. etape kan igen blive en kamp mellem klassementsfolkene, men det kan også sagtens ende med en sejr til en lykkerider fra et udbrud. Sætter Roglic tingene på plads, eller overlader han scenen til andre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 16. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter tirsdag d. 15. september kl. 13:20.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 16. etape af Tour de France

Bookmakerne har Julian Alaphilippe som den største favorit på 16. etape.

Hvem vinder etapen?
Julian Alaphilippe: 10,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 12,00 – SPIL HER >>*

Marc Hirschi: 12,00 – SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 15,00 – SPIL HER >>*

Richard Carapaz: 17,00 – SPIL HER >>*

H2H
Lennard Kamna: 1,66 – SPIL HER >>*

Pierre Rolland: 2,10 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Søren Kragh Andersen: 251,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 301,00 – SPIL HER >>*

Niklas Eg: 501,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Pierre Rolland er mere motiveret

Pierre Rolland var den sidste af udbryderne, der blev hentet på 15. etape, og han har set godt kørende ud i den senest uge. Udbruddet i søndags gav ham også point i konkurrencen om bjergtrøjen, hvor han i skrivende stund er på 26 point – og dermed kun har 10 point op til Cosnefroy på førstepladsen i den konkurrence. Derfor er det ikke utænkeligt, at vi fra start af ser en Pierre Rolland, der forsøger at ramme udbruddet – både med tanke på at sikre sig etapesejren, men også for at støvsuge de bjergpoint, der er på etapen.

Lennard Kamna var tæt på etapesejren på 13. etape, men måtte se sig slået af Daniel Martinez. Kamna har også set rigtigt godt kørende ud, men med tanke på, at der venter endnu større bjerge forude, så vil tyskeren måske spare benene til senere i løbet, hvor han igen vil forsøge at tage en etapesejr. På 15. etape endte Kamna helt nede som nummer 94, mens Rolland endte som nummer 28.

Med bjergtrøjen i syne bør motivation tale for, at Pierre Rolland bliver placeret over Lennard Kamna på denne etape.

SpilXperten.com anbefaler: Rolland over Kamna til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Optakt til 16. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Efter gårsdagens hviledag er rytterne klar på at tage hul på den sidste uge i dette års Tour. 16. etape starter i La Tour-du-Pin, som ligger lidt øst for Lyon. Herfra skal feltet mod sydøst til målbyen, Villard-de-Lans, som ligger tæt på Grenoble, der i øvrigt er startsbyen på 17. etape. Etapen her er en forsmag på, hvad der venter de kommende dage, nemlig de franske alper. Undervejs på etapen skal rytterne over 5 kategoriserede bjerge. Især finalen er interessant, da der inden for de sidste 30 kilometer venter en kategori 1-stigning efterfulgt af en kategori 3-stigning, hvor målstregen ligger på toppen af denne.

Efter at Quintana mere eller mindre smed sit klassement på 15. etape, kan det åbne op for, at hans hjælperyttere kan få frie tøjler. Hvis Arkea-Samsic skal have noget med hjem fra denne Tour, så er Warren Barguil ikke noget dumt bud. Han har før vundet etaper i Tour de France, og han har faktisk set ud til at være rigtigt godt kørende på det seneste. På den seneste etape til Grand Colombier endte han på en hæderlig 20. plads. Warren Barguil er over en halv time efter Roglic i det samlede klassement, så det er helt sikkert også en rytter, som Jumbo-Visma vil lade køre, enten i udbruddet fra starten eller på den sidste kategori 1-stigning.

SpilXpertens bud på etapevinder: Warren Barguil til odds 41,00 – SPIL HER >>*

Hurtige noter til 16. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 16. etape.

– 15. etape er blot 164 kilometer lang.

– Dagens første stigning kommer efter blot 12,5 kilometer. Det er blot en kategori 4-stigning, men den kunne alligevel godt blive affyringsrampen til dagens udbrud.

– Efter 44,5 kilometer kommer dagens indlagte spurt og ser vil vi som vanligt se en duel mellem Sam Bennett og Peter Sagan, hvis ikke pointene er blevet taget af udbryderne forinden.

– Efter 59 kilometer venter dagens første kategori 2-bjerg, Col de Porte. Stigningen er 7,4 kilometer lang og stiger med 6,8 % i snit.

– Dagens anden kategori 2-bjerg kommer efter 88 kilometer og hedder Cote de Revel. Den er 6 kilometer lang og stiger med 8 %.

– Etapens finale starter omkring kl. 16:37, når rytterne tager hul på kategori 1-stigningen, Montée de Saint-Nizier-du-Moucherotte. Den stiger med 6,5 % over 11,1 kilometer.

– Herefter venter et kort stykke plateau inden rytterne rammer dagens sidste stigning. Kategori 3-stignningen, Cote 2000 stiger med 7,9 % i gennemsnit over 2,2 kilometer.

– Det forventes, at rytterne er i mål kl. 17:36.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar