18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 13. etape: Odds og optakt d. 11. september 2020

13. etape oddsDer venter en lækkerbisken af en etape denne fredag, hvor det går op og ned dagen lang med hele syv kategoriserede stigninger, heriblandt to kategori 1. Kommer et eventuelt udbrud til at holde hjem, eller bliver det klassementsrytterne, der skal kæmpe om etapesejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 13. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter fredag d. 11. september kl. 12:05.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 13. etape af Tour de France

Bookmakerne har Primoz Roglic som den største favorit på 13. etape.

Hvem vinder etapen?
Primoz Roglic: 8,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 9,00 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 10,00 – SPIL HER >>*

David Gaudu: 13,00 – SPIL HER >>*

Daniel Martinez: 15,00 – SPIL HER >>*

H2H
David Gaudu: 1,44 – SPIL HER >>*

Thibaut Pinot: 2,62 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Michael Valgren: 301,00 – SPIL HER >>*

Niklas Eg: 401,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 401,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 08:05 d. 11. september 2020. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Thibaut Pinot spiller kaptajnkortet

Interessant H2H mellem de to holdkammerater fra Groupama – FDJ, Thibaut Pinot og David Gauda. Incen Tour-starten skulle Gaudu være Pinots trofaste hjælper i bjergene, men efter at Pinot har udspillet sin rolle i det samlede klassement, ser det ud til, at begge ryttere får lov til at jagte deres egen chance.

På gårsdagens etape sad begge ryttere med de øvrige favoritter hjem og endte på henholdsvis en 58. plads (Pinot) og en 60. plads (Gaudu). Der er en del bjergpoint at hente på dagens etape, og det kunne meget vel være en trøstepræmie for Pinot at gå efter den prikkede trøje. I skrivende stund giver de begge odds 15 for at vinde etape, hvorfor det virker besynderligt, at Gaudu skal være så stor favorit til at ende over sin ’kaptajn’, hvis man kan tillade sig at kalde Pinot for det.

Der er også mulighed for, at begge ryttere rammer dagens udbrud, og her vil man højst sandsynligt se, at Gaudu bliver sat til at arbejde for Pinot, som bare har en større status på holdet.

SpilXperten.com anbefaler: Pinot over Gaudu til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Optakt til 13. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Det er op og ned hele dagen i Massif Central-området. To kategori 1-stigninger, to kategori 2-stigninger og tre kategori 3-stigninger skal rytterne over. Det kan vise sig at blive en rigtig interessant etape, hvis der allerede bliver lagt pres på, på etapens første stigning. Etapen starter i Châtel-Guyon, og herfra skal rytterne rundt i det kuperede område, hvor de slutter på stigningen Pas de Peyrol i byen Puy Mary. Det kan nemt udvikle sig til, at der bliver en kamp blandt udbryderne om etapesejren, og en anden kamp om at tage sekunder på konkurrenterne i klassementet.

Vi så i går et BORA – hansgrohe-hold, der arbejdede forgæves, og de må være opsatte på revanche i dag. De vil højst sandsynligt gå langt for at få minimum én rytter med i udbruddet fra start af. Som nævnt ovenfor, så er der mulighed for, at udbryderne får lov til at køre om etapesejren, mens klassementsrytterne kører deres eget løb. BORA – hansgrohe har udspillet deres rolle i det samlede klassement, så de vil højst sandsynligt sende deres bedste klatrere på togt. Her er både Schachmann, Buchmann og Kamna gode bud. Vi går med den sidste. Schachmann var ude i går, uden at få det store ud af det, og oddset på Kamna er simpelthen mere værd end oddset på Buchmann. Vi tror på tysk succes, hvis udbruddet får lov til at holde hjem.

Hælder du mere til, at klassementsrytterne skal afgøre det mellem sig, så er Miguel Angel Lopez er frækt bud. Det er meget stejlt til sidst, og colombianeren fra Astana er god på de stejle stigningsprocenter. Derudover har han et fint hold bag sig, som kan aflevere ham i en god position på den sidste stigning. Til odds 126 skal den have et lille skud.

SpilXpertens bud på etapevinder: Lennard Kamna til odds 41,00 – SPIL HER >>*

SpilXpertens bud på etapevinder: Miguel Angel Lopez til odds 126,00 – SPIL HER >>*

Odds på anbefaling og bud ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Som oddsene afspejler, så er mulighederne for en dansk etapesejr meget lille, og de danske ryttere må nok affinde sig med at spille andenviolin.

Hurtige noter til 13. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 13. etape.

– 13. etape er blot 191 kilometer lang.

– Startsbyen for dagens etape er Châtel-Guyon.

– Herfra skal rytterne køre mod sydpå til målbyen, Puy Mary.

– Etapen skal køres i Massif Central området, som er kendt for at være kuperet.

– Allerede efter 26 km skal rytterne over Col de Ceyssat, som er kategori 1. Den er 10,2 km lang og stiger med 6,1 % i snit.

– Undervejs på etapen venter der fem stigninger i henholdsvis kategori 2 og 3. Den mest interessante kommer med 15 kilometer til mål, hvor kategori 2-stigningen Col de Neronne venter. Den stiger med hele 9,1 % i snit over 3,8 kilometer. På toppen af denne stigning er der i øvrigt bonussekunder til de tre første.

– Efter 111 kilometer er den indlagte spurt, men eftersom der er tre kategoriserede stigninger inden da, er det tvivlsomt, om den kommer til at få betydning for kampen om den grønne trøje.

– Etapen kan sagtens udvikle sig til to løb. Ét om etapesejren og ét om sekunder i klassementet.

– Etapen slutter med en kategori 1-stigning, som kommer i forlængelse af kategori 2-stigningen. Kategori 1-stigningen Pas de Peyrol i målbyen Puy Mary er 5,4 kilometer lang, og stiger i gennemsnit med 8,1 %.

– Det forventes, at rytterne er i mål kl. 17:02.

Skrevet af Joakim Brandt

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar