18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tour de France, 11. etape: Odds og optakt d. 9. september 2020

10. etape oddsFor anden dag i træk ser det ud til, at det er sprinterne, der skal kæmpe om etapesejren. 11. etape er ikke så udfordrende i forhold til vind, men måske andre faktorer kan spille ind. Kan Sam Bennett gentage kunststykket fra i går, eller bliver det en af feltets andre sprintere, der kommer først over målstregen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 11. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter onsdag d. 9. september kl. 13:40.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 11. etape af Tour de France

Bookmakerne har Sam Bennett som den største favorit på 11. etape.

Hvem vinder etapen?
Sam Bennett: 2,75 – SPIL HER >>*

Caleb Ewan: 3,50 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 6,50 – SPIL HER >>*

Wout Van Aert: 10,00 – SPIL HER >>*

Peter Sagan: 12,00 – SPIL HER >>*

H2H
Bryan Coquard: 1,40 – SPIL HER >>*

Alexander Kristoff: 2,75 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Mads Pedersen: 13,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 151,00 – SPIL HER >>*

Casper Pedersen: 251,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Kristoff har allerede bevist sit værd

I duellen mellem franske Coquard og norske Kristoff kan jeg ikke forstå, at franskmanden er gjort til så stor favorit. Han har en 3. plads i de hidtil fem afviklede sprinteretaper som sit bedste resultat. Derudover er han overladt meget til sig selv, da hans hold, B&B Hotels – Vital Concept, ikke ser ud til at kunne hjælpe ham særligt meget i spurterne. Han er endt i top 10 på alle spurtetaper, men det er med 2 x 7. pladser, en ottendeplads og en niendeplads udover tredjepladsen. På 10. etape forsøgte han at snyde de øvrige sprintere ved at køre langt ude fra, hvilket nok også er et bevis på, at han ikke selv tror på, at han for alvor kan true de hurtigste i feltet.

Alexander Kristoff vandt som bekendt 1. etape, men har siden ikke været i nærheden af noget som helst. Udover førstepladsen på 1. etape har han en 14. plads som det bedste resultat. Men Kristoff bliver som regel bedre i løbet af et langt etapeløb og er en hårdnakket sprinter, der gerne vil have, at løbet er lidt hårdt. Han skal passe på Pogacar i løbet af etapen, men da etapen forventes at være lettere end i går, kan nordmanden meget vel søge sin egen chance på etapens afslutning.

Vi satser på, at Kristoff kan blande sig i top 5, og at Coquard endnu engang placere sig omkring 8-10 stykker.

SpilXperten.com anbefaler: Kristoff over Coquard til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Optakt til 11. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

Tour-feltet skal fra vestkysten og ind i landet til målbyen, Poitiers. Etapen strækker sig over 167 kilometer og er uden de store udfordringer. En enkelt kategori 4-stigning og en indlagt spurt er alt, hvad etapen byder på, og der skal gå meget galt, hvis ikke det ender med en regulær massespurt. Ligesom i går, så er chancen for sidevind til stede, men da rytterne bevæger sig væk fra kysten og ind i landet, så må man også formode, at vinden ikke er så kraftig.

På 10. etape var Sam Bennett den hurtigste, og det ser endnu engang ud til at stå mellem ham og Caleb Ewan, når feltet skal spurte. Etapen forventes at blive mindre hektisk end sidevindsetapen på 10. etape, og det taler for Caleb Ewan, da han i højere grad skal passe på sig i løbet af dagen. Tidligere har han også vist, at han er hurtigere end Bennett på stregen. Men Bennett har et bedre hold bag sig. Ender det ud i en regulær spurt, så har vi dog størst fidus til Lotto-Soudals australske sprinter.

SpilXpertens bud på etapevinder: Caleb Ewan til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Mads Pedersen er vores danske håb på disse etaper, som ser ud til at blive afgjort på stregen. På 1. etape viste han, at han kan være med, når han sidder rigtigt, og senere i løbet har han også vist, at han er meget godt kørende. Lad os kippe med klaphatten og håbe på en dansk etapesejr til verdensmesteren.

SpilXpertens bud på en dansk etapevinder: Mads Pedersen til odds 13,00 – SPIL HER >>*

Hurtige noter til 11. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 11. etape.

– 11. etape er blot 167 kilometer lang.

– Startsbyen for dagens etape er Châtelaillon-Plage, som ligger helt ude til Atlanterhavet.

– Rytterne skal ind i landet til målbyen, Poitiers.

– Etapen ser relativt flad ud, dog med en enkelt kategoriseret stigning.

– Efter 91 kilometer kommer stigningen, som er 1,1 kilometer lang og stiger med 4,4 % i snit. Det bør ikke været noget problem for feltets tunge folk.

– Efter 108 kilometer passere rytterne dagens indlagte spurt. Her er der tæt løb mellem især Peter Sagan og Sam Bennett og med relativt få flade etape tilbage i årets Tour, så skal de høste alle de point de kan få.

– Der er en lille chance for, at sidevinden endnu engang kan spille en rolle. Men da rytterne bevæger sig ind i landet og væk fra kysten, må man ikke forvente, at vinden kan spille en afgørende rolle.

– Det forventes, at rytterne er i mål kl. 17:28.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv et svar