18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tour de France, 10. etape: Odds og optakt d. 8. september 2020

10. etape oddsEfter et par hektiske dage i Pyrenæernem og en tiltrængt hviledag, er feltet tilbage på cyklen. Denne gang i den vestlige del af Frankrig. Etapen er fuldkommen flad, men måske vinden kan spille en rolle. Bliver det den oplagte spurtafgørelse, eller kommer vinden til at splitte feltet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til 10. etape af Tour de France, der vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Etapen starter tirsdag d. 8. september kl. 13:45.

Odds på Tour de France 2020*

Odds på 10. etape af Tour de France

Bookmakerne har Sam Bennett som den største favorit på 10. etape.

Hvem vinder etapen?
Sam Bennett: 4,00 – SPIL HER >>*

Caleb Ewan: 4,33 – SPIL HER >>*

Wout Van Aert: 5,00 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 7,00 – SPIL HER >>*

Peter Sagan: 11,00 – SPIL HER >>*

H2H
Mads Pedersen: 2,75 – SPIL HER >>*

Cees Bol: 1,40 – SPIL HER >>*

Odds på danskerne
Mads Pedersen: 13,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 126,00 – SPIL HER >>*

Casper Pedersen: 201,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: SpilXpertens store guide til Tour de France

Odds-forslag: Jo hårdere, jo bedre for den danske verdensmester

Efter en afsindig flot start på Touren (2. plads på 1. etape) af vores danske verdensmester, Mads Pedersen, har vi ikke set meget til ham. Han forsøgte dog at gå i udbrud på 9. etape, selvom der ventede bjerge forude, og det må være et tegn på, at han føler sig rigtigt godt kørende – hvilket han også selv har udtalt. Udsigten til sidevind og endnu hårdere kørsel end normalt, er sød musik i Mads Pedersens ører, og jo hårdere tempoet bliver skruet op, jo bedre bliver Mads P. Får vi det scenarie, at både sprinterholdene og klassementsholdene vil sidde helt fremme, så kan der hurtigt blive en positionskamp, hvilket betyder, at farten bliver skruet helt i vejret, og det er godt for Mads Pedersen. Lige siden hans 2. plads på 1. etape har Mads Pedersen drømt om en hård etape, som kunne ende ud i en spurtafgørelse, og denne etape kunne meget vel være et godt bud.

Det skal siges, at Cees Bol faktisk også er en af de sprintere, der godt kan sidde med i sidevinden, men hans manglende erfaring og tanken om, at etapen kan blive hårdere end forventet, gør altså, at vi tror mere på Mads Pedersen i duellen med hollænderen. Det skal også lige med, at Sunweb ofrede rigtigt mange kræfter på søndagens etape for at ramme det rigtige udbrud, hvorfor de måske ikke vil være så opmærksomme på at sidde fremme.

SpilXperten.com anbefaler: Mads Pedersen over Cees Bol til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Optakt til 10. etape: Rutebeskrivelse og et bud på en etapevinder

10. etape har start på Oléron, som er en ø ud for den franske, atlantiske kyst. Herfra skal feltet nordpå til halvøen, Île de Ré. Ruten er i alt 170 kilometer og ser på papiret ud til at være flad som en pandekage. Rytterne skal dog køre tæt på den vestlige kyst hele dagen, hvorfor vinden kan komme til at spille en stor rolle på denne etape. Det kan godt risikere at blive en etape, som bliver kørt i afsindig høj fart, fordi både klassementsrytterne og sprinterne skal holde sig til i fronten af feltet, hvis det lige pludselig skulle knække. Undervejs er der en indlagt spurt, som kommer efter 129,5 kilometer. Som vejret ser ud lige nu, er der rigtigt gode chancer for sidevind, så selvom det på papiret godt kan ligne en lidt kedelig etape, så kan der altså ske ting og sager – også i klassementet.

Den helt store favorit til etapesejren er Sam Bennett fra Deceunick Quick-Step. Det er også klart en af de stærkeste sprinterhold, der er intakte, efter Caleb Ewan er overladt meget til sig selv. Kan Michael Mørkøv og co. formå at holde Sam Bennett ude af problemer i sidevinden og aflevere ham i spurten, så kunne ireren meget vel ende øverst på podiet for første gang i Tour de France.

SpilXpertens bud på etapevinder: Sam Bennett til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Som beskrevet i spilforslaget ovenfor, så er Mads Pedersen ikke uden chancer på 10. etape. Det kræver, at det bliver en hård etape, så de andre sprintere er mærkede. Men muligheden er bestemt tilstede.

SpilXpertens bud på en dansk etapevinder: Mads Pedersen til odds 13,00 – SPIL HER >>*

Hurtige noter til 10. etape i Touren

Herunder har vi et par bullet points, du bør have for øje i forhold til 10. etape.

– 10. etape er blot 170 kilometer lang.

– Etapen starter i på øen, Oléron.

– Herfra skal rytterne cykle nordpå til halvøen, Île de Ré, nærmere bestemt byen, St. Martin.

– Etapen indeholder ingen bakker eller bjerge.

– Rytterne skal indstille sig på sidevind, da området er kendt for at være windy.

– Efter 129,5 kilometer er der en indlagt pointspurt.

– Rytterne forventes at ramme målstregen kl. 17:28.

Skrevet af Joakim Brandt.

Odds på Tour de France 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar