18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Dinamo Zagreb: Odds og optakt d. 11. marts 2021

<b>Dommer:</b>Tottenham – Dinamo Zagreb” title=”<b>Dommer:</b>Tottenham – Dinamo Zagreb” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er blevet tid til ⅛-finaler i Europa League. Tottenham får hjemme i London besøg af kroatiske Dinamo Zagreb. Englænderne er i flot form i Premier League, og Gareth Bale stjæler al opmærksomheden, fordi han har smidt golfkøllerne, bundet støvlerne og nu igen ligner en fremragende fodboldspiller. Han har scoret 5 mål i de seneste 4 kampe. Slår han til igen i dette opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Dinamo Zagreb. Der er kampstart torsdag d. 11. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Eurosport 1 eller på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Tottenham – Dinamo Zagreb

Oddsene peger på, at hjemmeholdet er klare favoritter til at vinde kampen.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Tottenham – Dinamo Zagreb: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük, Holland
Stadion:: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 6° og let til frisk vind

Optakt til Tottenham – Dinamo Zagreb: Skader, karantæner og startopstillinger

Der står 4 sejre på stribe ud for Tottenham. 3 i Premier League og så returkampen mod Wolfsberger i Europa Leagues 1/16-finaler. I 3 af kampene har holdet scoret 4 mål. Faktisk har de scoret præcis 4 mål i 5 af holdets seneste 8 kampe – og utroligt nok endte en af dem alligevel med nederlag til Everton på 5-4 i FA Cuppen. Men i det store hele bør 4 scoringer være nok til at vinde langt de fleste fodboldkampe, og selv José Mourinho skal gøre sig lidt umage for at finde noget at brokke sig over for tiden. Men det skal nu nok lykkes for ham.

På banen ser tingene fremragende ud. Son Heung-Min og Harry Kane har hele sæsonen været ekstremt potente, og med genfødslen af Gareth Bale har holdet fået endnu et farligt våben at spille ind. Og det har løftet både Lucas Moura og Dele Alli også, så nu er der noget at skyde med fra alle leder og kanter. Det fører så åbenbart til cirka 4 scoringer pr. kamp. Joe Hart har været det foretrukne valg i buret i de fleste europæiske kampe i sæsonen, men måske er vi nu så langt henne, at Hugo Lloris overtager posten?

Dinamo Zagreb kom både fornemt gennem gruppespillet og bankede kapabel modstand i form af russiske Krasnodar i deres første knockoutkampe. Dinamo Zagreb vandt det kroatiske mesterskab sidste sæson. Igen. 14 af de foregående 15 sæsoner er det endt med guld til Dinamo Zagreb. I denne sæson er de aktuelt 2 point foran Osijek med en kamp på hånden, og det tegner altså til endnu et mesterskab. I weekenden slog de Rijeka på 5. pladsen, og på søndag venter Varazdin fra bunden af rækken. De kan holde fuldt fokus på opgørene mod Tottenham. En kvartfinaleplads vil være en stor triumf for kroaterne, for selv om de 5 af de seneste 10 sæsoner har været i Champions Leagues gruppespil, er knockout-spillet altså et kapitel for sig. Men om næste kapitel byder på sejr over Tottenham? Det vil den kommende uges tid vise.

Tottenham:
Serge Aurier (Back, Fast) – Tvivlsom
Giovani Lo Celso (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Dinamo Zagreb:
Sadegh Moharrami (Back, Reserve) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Hart; Doherty, Alderweireld, Sanchez, Reguillon, Højbjerg, Sissoko; Bale, Alli, Son; Kane.

Dinamo Zagreb forventet startopstilling: Livaković; Ristovski, Lauritsen, Théophile-Catherine, Gvardiol; Majer, Jakić, Ademi; Ivanušec, Petković; Oršić.

Odds-forslag: Tottenhams målmaskine maser på

Begge hold har været godt kørende i Europa League-kampene. Tottenham har 5 sejre og 1 enkelt uafgjort i deres seneste 6. De har lavet 20 mål og lukket 5 ind. Det er mere end 4 mål i snit pr. kamp. Dinamo Zagreb har 6 sejre på stribe i Europa League. Deres score er 13:3. Heller ikke ueffent men trods alt et noget lavere snit på 2,66 mål pr. kamp. Der burde dog være lagt op til scoringer – og måske endda i begge ender i denne duel.

Men i deres seneste 4 kampe i alle turneringer har Tottenham blot lukket et enkelt mål ind, mens Dinamo Zagreb i deres seneste 4 har 4 sejre og 8-0. Altså er der måske noget, der taler for forholdsvis solide forsvar i begge ender også. Kroaternes historie mod engelsk modstand er ikke opløftende. De sidste 10 gange, de har stået over for engelske hold, er det endt med nederlag 9 af gangene. Og Tottenham er slet ikke ukomfortable med kroatisk modstand, for de har 4 gange haft besøg fra Kroatien i tidens løb, og det er endt med 4 hjemmesejre: 4-0, 2-0, 1-0 og 4-3 – den sidste i 1967.

Faresignalerne her er, at det er første kamp af 2, og at Dinamo Zagreb er et sejrsvant hold med stor europæisk erfaring. Men tungere vejer det, at Tottenham er i forrygende målform, og at de altid besejrer kroatisk modstand. Anbefalingen til dette opgør bliver hjemmesejr med mindst 2 overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1 til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Tottenham – Dinamo Zagreb: Statistik, topscorer og H2H

– Tottenham begyndte deres europæiske sæson med 3 kvalifikationskampe mod Lokomotiv Plovdiv, Shkëndija og Maccabi Haifa, før de fik lov at være med i gruppespillet.

– På sidste spilledag i gruppespillet vandt Tottenham over de direkte rivaler, Antwerpen, og snuppede dermed 1. pladsen i gruppen med statistikken 4-1-1 og scoren 15:5.

– I 1/16-finalerne vandt Tottenham så helt ubesværet med samlet 8-1 over østrigske Wolfsberger.

– Dinamo Zagreb var oprindeligt i Champions League-kvalifikationen, hvor de først slog Cluj men siden røg ud mod Ferencvaros, og så blev de sendt over i Europa League Playoffs, hvor de med sejr over Flora Tallinn sikrede gruppespilspladsen.

– Gruppespillet matchede Dinamo Zagreb med Feyenoord, CSKA Moskva og Wolfsberger. Statistikken for kroaterne blev 4-2-0 og scoren imponerende 9:1.

– I deres første knockoutrunde slog de russiske Krasnodar 2 gange – 3-2 og 1-0 – og nu er de så klar til ⅛-finalen.

– Carlos Vinicius og Harry Kane har begge scoret 6 mål i sæsonens europæiske kampe, og det gør dem til Tottenhams delte topscorere.

– Hos Dinamo Zagreb har Bruno Petkovic med 4 træffere placeret sig øverst på den interne topscorerliste hos kroaterne i sæsonens europæiske opgør.

– De 2 hold har mødtes én gang tidligere. Det var også i London i en kamp i UEFA Cuppens gruppespil i 2008. Tottenham vandt 4-0.

Expected Goals: Tottenham vs. Dinamo Zagreb – de seneste tre kampe

Hold 1
Tottenham – Crystal Palace (4-1) 2,51 – 0,57 xG
Fulham – Tottenham (0-1) 1,16 – 1,46 xG
Tottenham – Burnley (4-0) 2,51 – 0,79 xG

Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb – Rijeka (2-0) 1,53 – 0,79 xG
Dinamo Zagreb – Slaven Belupo (2-0) 3,43 – 0,22 xG (Kroatisk pokalturnering)
Dinamo Zagreb – Slaven Belupo (3-0) 1,91 – 0,10 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Tottenham – Dinamo Zagreb den 11. marts 2021

Vil du livestreame Europa League-kampen mellem Tottenham og Dinamo Zagreb, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Tottenham – Dinamo Zagreb hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Tottenham - Dinamo Zagreb d. 11. marts 2021*

Skriv et svar