18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TIDSBEGRÆNSET: EKSKLUSIVE DOBBELTBONUSSER OP TIL EM I HÅNDBOLD

Odds håndbold www.spilxperten.comEM i håndbold for kvinder står for døren med start allerede d. 7. december. Kan Danmark vippe Norge af tronen igen? De danske kvinder kan i hvert fald forvente stor opbakning, for EM spilles i år i netop Danmark og Norge. De to lande deler slutrunden mellem sig, men semifinaler, bronzefinale og selve finalen spilles i Herning, hvorfor der er ekstra god grund til at holde øje med kvindelandsholdet i december.

Hvis man vil have muligheden for at tjene en ekstra skilling på turneringen, er der også god grund til at holde øje med SpilXperten.com, da vi har nogen af nettets skarpeste håndboldeksperter i form af folk som Roman Empire, Mr_Hagen og Sutsko. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at abonnere på disse eksperter og modtage deres spilforslag direkte på mobilen! Via SpilXperten.com kan du nu få eksklusive dobbeltbonusser hos en lang række bookmakere, som tilbyder dem eksklusivt her på siden. Således vil du for hvert nye sign up og indbetaling hos en af nedenstående bookmaker modtage 200 point til din SpilXperten.com-konto – disse kan benyttes kvit og frit til bl.a. at modtage spilforslag fra vores skarpe håndboldeksperter!

SLÅ TIL NU – TILBUDDET ER STÆRKT TIDSBEGRÆNSET
EM i kvindehåndbold starter allerede d. 7. december, så tilbuddet er tidsbegrænset til d. 7. december 2010 klokken 20:15 (Danmarks åbningskamp mod Serbien). Her skal vi have modtaget dine sign ups og være kontaktet via mail. Herefter bortfalder tilbuddet om de eksklusive dobbeltbonusser!

Hvordan får jeg fat i de eksklusive bonusser?
1. Find de bookmakere nedenfor, som du ikke har konto hos, og som du godt kunne tænke dig at benytte.

2. Opret dig hos bookmakerne via de links, du finder under hver bookmaker her i tilbuddet.

3. Indsæt minimum 200 DKK/30 EUR hos den pågældende bookmaker

4. Send en mail til mail@spilxperten.com med dit brugernavn fra den/de pågældende bookmaker(e) samt din mailadresse. I samme mail skal dit brugernavn hos SpilXperten.com fremgå!

5. Når vi har verificeret dine sign ups, indsætter vi pointene på din SpilXperten.com-konto.

6. Du er nu klar til at modtage spilforslag direkte fra vores eksperter!

Hvilke bookmakere kan jeg oprette mig hos?

Bwin: Er altid blandt bookmakerne med det største udbud på store slutrunder og sportsbegivenheder. Således vil du kunne finde alle de almindelige odds, men også en masse specials!
Bonus: 100 % VELKOMST BONUS: Bwin fordobler din første indbetaling op til 500 DKK, så 200 DKK bliver til 400 DKK osv.
HENT DIN 100 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos bwin (skal ske via dette link)

Nordicbet: En af Skandinaviens bedste bookmakere, som normalt også har stor fokus og godt spiludvalg på håndbold. Til EM i kvindehåndbold er det derfor naturligvis oplagt at have Nordicbet i porteføljen!
Bonus: 100 % VELKOMSTBONUS: Nordicbet giver op til 1000 DKK i velkomstbonus på dit første indskud
HENT DIN 100 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Nordicbet (skal ske via dette link)

Unibet: Har ligeledes fokus på det skandinaviske marked og ofte mange spilmuligheder. Udmærker sig med pæne odds på skandinaviske sportsgrene som håndbold, ishockey og trav.
Bonus: 50 % VELKOMSTBONUS: Unibet smider 50 % oveni din første indbetaling helt op til 750 DKK i bonus.
HENT DIN 50 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Unibet (skal ske via dette link)

Bet24: Er en bookmaker med fokus på det skandinaviske marked og tilhørende sportsgrene. Derfor er EM i kvindehåndbold naturligvis også et vigtigt område for bookmakeren, der tilbyder mange forskellige odds og dansk support.
Bonus: 100 % VELKOMST BONUS: Bet24 fordobler din første indbetaling op til 500 DKK, så 200 DKK bliver til 400 DKK, 500 DKK bliver til 1000 DKK osv.
HENT DIN 100 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Bet24 (skal ske via dette link)

Sportingbet: Velkendt og solid bookmaker med glimrende odds og stort udvalg. Her tilbydes i øjeblikket den klassiske 250 DKK 100 % velkomstbonus
Bonus: 100 % VELKOMSTBONUS: Sporting giver op til 250 DKK oveni dit første indskud
HENT DIN 100 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Sportingbet (skal ske via dette link)

Centrebet: En af de mest anerkendte bookmakere, som tillader rigtig pæne indsatsmuligheder. Du kan altså kombinere gode odds og høje limits her!
Bonus: FREEBET OP TIL 500 DKK: Centrebet giver et freebet op til 500 DKK
HENT DIT FREEBET + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Centrebet (skal ske via dette link)

Ladbrokes: En af verdens ældste og mest solide bookmakere. Tilbyder ofte en del specials, og samtidig er man blandt de bookmakerne, der ”tør” at skille sig ud fra markedet.
HENT DINE 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Ladbrokes (skal ske via dette link)

Titanbet: Er egentlig mest kendt for sin pokerplatform, men har også bevæget sig i retningen af at blive en bedre og bedre bookmaker. Er ikke altid de hurtigste til at følge oddsudviklingen!
Bonus: 100 % VELKOMSTBONUS: Titanbet giver op til £100 (cirka 900 DKK) i bonus, som skal spilles igennem otte gange før brug og udbetaling.
HENT DIN 100 % VELKOMSTBONUS + 200 SPILXPERTEN-POINT NU: Opret hos Titanbet (skal ske via dette link)

Skriv et svar