18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Man United-stjerne skuffet over FCK: De jublede over ét point

Den tidligere Manchester United-stjerne Paul Parker talte efter FC Københavns kamp mod Manchester City med SpilXperten, og højre backen, der var en stor profil under Sir Alex Ferguson i 90´erne, var skuffet over, at FCK ikke gik mere efter sejren.

FC København spillede 0-0 i en kamp, hvor Sergio Gomez blev vist ud i første halvleg. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

FC København leverede tirsdag aften et stort resultat, da klubben fik 0-0 mod mægtige Manchester City, men det var ikke alle, der var lige imponeret over præstationen. 

Skuffet over FCK´s præstation

Parker var skuffet over, at FCK ikke formåede at sætte Manchester City under et større pres efter udvisningen til Sergio Gomez, siger han.

“Jeg var skuffet over, at de virkede tilfredse med at spille 0-0 mod Manchester City”, indleder Parker, inden han tilføjer:

“Jeg synes, de gjorde det acceptabelt i de første 30 minutter, men efter Sergio Gomez fik rødt kort, var det stadig Manchester City, der sad på spillet”.

“Jeg havde forventet, at FCK ville komme ud til anden halvleg med et ønske om at score et mål, men de virkede allerede til at juble over udsigten til et enkelt point”

Imponeret af kulissen, men fansene bør være skuffede

Parker roser dog FCK for at skabe en flot kulisse i Parken, men han siger samtidig, at det nok ikke var alle, der gik lige glade hjem, da kampen var slut.

“De havde en fantastisk support fra fansene, og det var en helt utrolig atmosfære, der var på stadion.”

“Jeg tror dog, at mange FCK-fans vil være skuffede efter kampen, fordi de fik en unik chance for at score et mål mod Manchester City – og endda vinde kampen, men det glippede”, afslutter Parker.

Skriv et svar