18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tennisekspert til tops i formbarometer

Odds Tennis www.spilxperten.comDen danske tennisdarling Caroline Wozniacki topper i øjeblikket kvindernes verdensrangliste, og selvom prestigen og medieomtalen ikke helt er den samme, så er tenniseksperten ‘mpandersen’ faktisk fulgt i Carolines fodspor og kravlet helt til tops – dette på SpilXpertens formbarometer for de seneste 30 dages betting.

Tennissæsonen 2010 er efterhånden på vej ind i den sidste fase med en del turneringer i oktober og november, inden Caroline Wozniacki, Serena Williams og de andre stjerner pakker ketcherne sammen og tager et velfortjent hvil. Det betyder dermed også, at det gælder om at få vredet de sidste tennisspil ud af turneringerne, og det er mpandersen godt i gang med.

Således har mpandersen ramt formen her sidst på sæsonen, og efter et blandet 2010 ser afslutningen ud til at blive god. Således topper tenniseksperten SpilXpertens formbarometer for de seneste 30 dage med et plus på 43,27 units og en tilbagebetaling på 134 % efter 27 spil i løbet af den seneste måned.

Mpandersen poster udelukkende spilforslag på tennis, hvor han både følger mændenes ATP og kvindernes WTA. Du kan abonnere på hans spilforslag via ‘min profil’, hvor du indsætter point og tilmelder dig de sms-adviseringer, du må have lyst til.

Bliv gratis medlem af SpilXperten: Opret ny SpilXperten-bruger

Skriv et svar