18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tennis og Tour de France på SpilXperten

Odds Palme www.spilxperten.comVM i fodbold nærmer sig efterhånden sin afslutning med bronzekamp og finale i weekenden, men det betyder ikke, at en stor sportssommer er forbi. I øjeblikket er der nemlig masser af tennis og cykelløb på plakaten, og det kan du naturligvis finde spilforslag til her på SpilXperten.com.

Tour de France med masser af odds og optakt

2010-udgaven af Tour de France har allerede budt på flere store dramaer i form af neutraliserede etaper, kørsel på brosten og flere medtagede stjerneryttere, som har været nede at kysse asfalten. Blandt andet har den syv-dobbelte Tour-vinder Lance Armstrong sat flere minutter til i klassementet, ligesom Team Saxo Bank har mistet vigtige Fränk Schleck pga. et brækket kraveben. Al den dramatik gør dog ikke spilforslag på Touren mindre interessante eller værdifulde, hvilket flere eksperter og boblere allerede har benyttet sig af. Således har Milano3, Larsen, Sputnik1, Molineux og jank1 postet spilforslag til Tour de France indtil videre, hvor førstnævnte også har skrevet en optakt til de tre uger på cykel i Frankrig. Du kan læse Tour de France optakten her

Masser af tennis tips og odds i sommervarmen

Bare fordi Wimbledon er slut, betyder det ikke, at tennissporten går på sommerferie uden videre. Der spilles nemlig fortsat masser af tennis rundt omkring i verden, og det benytter tenniseksperten mpandersen sig af. Senest blev det til et flot spil på Schnyder over Kleybanova til odds 2,56, hvor syv units blev en hel del mere værd. Den helt store succes udeblev for tenniseksperterne i 2009, men de har i den grad taget revanche i 2010, hvor det indtil videre er blevet til et plus på knap 140 units for mpandersen og MeyerT tilsammen.

Du kan modtage både tennis og Tour de France spilforslag direkte på din mobiltelefon, hvis du tilmelder dig eksperter og boblere, som beskæftiger sig med dette.

Du kan oprette en gratis profil og indsætte point på din konto her

Skriv et svar