18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Team Tvis – Bjerringbro/Silkeborg

Tele2 Ligaens mest formstærke hold mødes til topkamp i Idrætscenter Vest.

Samtidig er mødet også en dyst mellem rækkens bedste forsvar, mod det bedste angreb, respektive Team Tvis og BSV.

Team Tvis har efter en noget middelmådig sæsonstart for alvor taget tyren ved hornene, og har i de sidste fire kampe taget den ene flotte sejr efter den anden. Det hele startede med en imponerende 29-21 sejr i Fredericia Idrætscenter, som blev fulgt op af en hjemmesejr over selveste Kolding IF. AaB fik ikke et ben til jorden for to uger siden, mens Skanderborg for alvor fik kærligheden at føle i 23-38 nederlaget, endda i egen hal.

Keeper Michael Bruuns fremragende evner mellem stængerne (Redningsprocent på 50 mod Fredericia og 43 mod AaB) kombineret med en uhyggelig homogen scoringskvotient fra spillerne (Ni af holdets 11 spillere har scoret mindst 19 mål i sæsonen) har medført, at Tvis lige så stille er kravlet op i rækken, og nu befinder sig blot et point bag dagens modstander fra BSV på 2.pladsen.

Fusionsklubben kommer med seks sejre i træk og en målnæse, der ikke kan sammenlignes med ret mange andre hold i ligaen. 33,3 mål pr. kamp i snit er stærkt. I de seks seneste sejre har scoringssnittet ligget på hele 35,2 mål, så ingen tvivl om, at Michael Bruun nok skal komme på overarbejde lørdag eftermiddag.

Han skal særligt holde øje med den uregerlige streg Milutin Dragicevic, som har scoret på 75 af 88 forsøg (!) Derudover er selvsagt både Mads Nielsen og Lars Krogh Jeppesen ikke spillere, som skal gives albuerum til ret meget, før de folder sig ud.

Med Tvis’ fine offensive indsatser er opgøret her på vippen til en typisk “over”-kamp. Totalen er i skrivende stund sat til 62,5 fra bookmakerne, og med tanke på, at det ikke er mere end halvandet år siden, at BSV vandt med 37-29, så er 63 scoringer ikke meget. 1,75 fra Nordicbet.

Skriv et svar