18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Systemspil til weekenden 13.-14. april

Spilstop: 13. april klokken 16:00
Spilles som 3/4 for 25 kr. pr. væddemål
Potentiel gevinst: 2.691 kroner hos Bet365

Nuneaton – Hyde: 1-tal
Bury – Oldham: Under 1,5 mål
Newcastle – Sunderland: X
Stoke – Manchester United (1-0): X

Spil systemet hos Bet365 og få 1.000 kroner i velkomstbonus – klik her!

Midter- og bundopgør helt nede i Conference National mellem Nuneaton og Hyde. Gæsterne kommer uden tre vigtige spillere på midtbanen, hvor nummer to, tre og fire over mest spilletid i sæsonen er røget i karantæne. Det kan gøre meget ondt på Hyde, der spiller med en meget fast stamme. Samtidig har Nuneaton egentlig mest brug for point, selvom de kun er fire point bag Hyde. 1-tallet frister klart.

Bury er i store vanskeligheder i League One, hvor topscorer Schumacher efter forrige kamp måtte vinke farvel til resten af sæsonen. Holdet er blevet nullet de sidste to kampe og ligger håbløst sidst. De får besøg af Oldham, som kommer uden deres suveræne topscorer, Baxter. Han har scoret 13 gange, mens næste mand på listen har scoret sølle tre mål. Da Oldham var på besøg for et år siden, blev det 0-0.

Nordengelsk derby mellem Newcastle og Sunderland, som ingen af holdene vil tabe. Der er enorm ære og ikke mindst dyrebare point i bundstriden på spil. Ét point vil passe begge hold fint. Sunderland tilmed i forvejen uden topscorer Fletcher, men vicetopscorer Gardner afsoner karantæne. Tre af de sidste fire indbyrdes opgør er endt 1-1, og pointdelingen virker oplagt i en hårdt udkæmpet kamp.

United cruiser mod Premier League-titlen, men det sker sjældent med storsejre på udebane. Således er hele otte af Uniteds 15 udekampe i denne sæson endt med sejr på præcis ét mål til ”Fergie” & co. Stoke kæmper og kæmper, men spillet er skidt pt. De taber dog tit med ære, og fem af de sidste seks nederlag har været på én kasse. Det lugter igen af cruise control og en smal sejr til Manchester United.

Spil systemet hos Bet365

Skriv et svar