18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sverige – Armenien: Odds og optakt den 5. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Lørdag aften spiller Sverige sidste testkamp før EM-slutrunden, og de får barsk modstand af et hold i medvind, nemlig Armenien. Svenskerne har nu også været i fin form og vundet alle fire kampe i 2021. Men er det nok til at slå Armenien, som er ubesejrede i deres seneste ni kampe? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sverige – Armenien. Der er kampstart lørdag d. 5. juni 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TILSverige – Armenien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mattias Gestranius, Finland
Stadion: Friends Arena, Stockholm, Sverige
Vejret: 11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 23:14.


Optakt til Sverige – Armenien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kunne være blevet en storslået oplevelse og endnu et farvel til Sveriges største fodboldspiller, Zlatan Ibrahimovic, ved sommerens slutrunde, efter at landstræner Janne Andersson tog angriberen til nåde og bragte ham ind i truppen til VM-kvalifikationskampene i marts. Zlatan viste straks sit høje niveau og lagde op til to scoringer, men hjemme igen i Milano løb han ind i en skade og kan altså ikke være med til slutrunden. Er det så bare game over for svenskernes chancer ved EM?

Mjaeh, de har jo andre kvaliteter i truppen, og de har klaret sig uden Zlatan Ibrahimovic i de seneste fire år, hvor det trods alt er blevet til blandt andet kvalifikation til VM i Rusland og efterfølgende kvartfinaleplads, ligesom de formåede at slå sig op på Nations Leagues A-niveau – hvor de dog i efteråret fik læsterlige klø og endte sidst og dermed må tage retur til niveau B igen. 

Og på B-niveauet risikerer svenskerne at møde Armenien, der i efteråret vandt deres Nations League-pulje, og i det hele taget har armenerne rigtig meget medvind i landsholdsfodbolden for tiden, for tilbage i marts åbnede de VM-kvalen med tre sejre på stribe mod Liechtenstein, Island og Rumænien. Det er næppe mange navne, der for alvor vækker genklang hos danske fodboldentusiaster – det skulle måske lige være André Calisir, der er på kontrakt i Silkeborg IF, men som endnu ikke har debuteret for klubben. Og så må man undre sig over, hvor Henrikh Mkhitaryan er blevet af. Han er ikke udtaget til truppen, og det har han selv undret sig højlydt over, så selv om det indtil videre er en manglende udtagelse til to testkampe, kan det hurtigt udvikle sig til en konflikt mellem Armeniens med afstand største stjerne og en landsholdstrup, som ikke i øvrigt byder på mange stjerner. 

Sverige:

  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
  • Martin Olsson (Back, Reserve) – Skadet

Armenien:

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Krafth, Granqvist, Lustig, Bengtsson; Kulusevski, Svanberg, Larsson, Forsberg; Isak, Berg.

Armenien forventet startopstilling: Yurchenko; Terteryan, Calisir, Voskanyan, Hovhannisyan; Babayan, Grigoryan, Spertsyan, Bayramyan; Barseghyan, Adamyan.


Odds på Sverige – Armenien

Oddsene peger på, at Sverige er favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 23:14.


Odds-forslag: Alle gode gange fem for det svenske forsvar

Det er to hold i flot form, der mødes i Stockholm, og det kan være svært at se nogen af dem tabe dette opgør. Armenien slap fornemt fra deres seneste kamp i Kroatien med 1-1 mod viceverdensmestrene, og de har ikke tabt siden 8. september sidste år – de seneste ni kampe. 

Sverige har spillet fire kampe i 2021, og de har vundet alle fire med samlet 7:0. Men modstanden har ikke været fra øverste hylde, selv om de har mødt en anden EM-slutrundedeltager, Finland. De tre øvrige modstandere har været Georgien, Kosovo og Estland. Så det er også spørgsmålet, om svenskerne kan løfte niveauet, for Armenien ser aktuelt ud til at være en større mundfuld end selv de finske EM-deltagere. 

Omvendt kan Sverige noget med at slå til, når det er nødvendigt. Der er meget rutine på holdet, og de ved godt, at det er noget hø at rejse til EM med en dårlig oplevelse i bagagen. Forsvaret vil gå meget langt for at holde rene lagner for femte kamp i træk, og lykkes det, vil det være underligt, hvis det ikke lykkes at putte en enkelt i nettet i den anden ende. Selv en lille 1-0-sejr vil være et godkendt rygstød før slutrundens første kamp, som foregår i Sevilla mod Spanien. Anbefalingen tror, svenskerne vinder, samtidig med de holder målet rent endnu engang. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,88
Sverige vinder til nul
Besøg Unibet *


Sverige – Armenien: Statistik, topscorer og H2H

  • Sverige er kommet fint fra land i VM-kvalen med 6 point for 2 kampe. 

  • Statistikken for Sverige siger 2-0-0 og scoren 4:0.

  • Ved EM-slutrunden skal Sverige dyste med Spanien, Slovakiet og Polen.

  • Armenien har åbnet VM-kvalen forrygende med 9 point for de første 3 kampe, og det indbringer dem en foreløbig 1. plads.

  • Tallene for Armenien er 3-0-0 og scoren 6:2.

  • Erfarne Marcus Berg er med 23 scoringer i 85 landskampe den flittigst scorende i den aktuelle svenske landsholdstrup.

  • Hos Armenien har Tigran Barseghyan med 2 af de 6 VM-mål lagt sig øverst på den interne topscorerliste.


Expected Goals: Sverige – Armenien – de seneste tre kampe

SverigeResultatxGArmenienResultatxG
Sverige – Finland(2-0)1,91 – 0,64Kroatien – Armenien(1-1)2,52 – 0,34
Sverige – Estland(1-0)2,93 – 0,10Armenien – Rumænien(3-2)2,34 – 1,26
Kosovo – Sverige(0-3)0,47 – 3,45Armenien – Island(2-0)0,47 – 0,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar