18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Svenske fodbold tips får du hos Invest

Fodbold tips fra Invest på www.spelunivers.comFodbold tips fra Sverige er en af de ting, du ikke finder meget af her på SpilXperten.com, men i stedet overlader vi ekspertisen på dette område til vores søsterside Spelunivers.com, som har en rigtig dygtig fodboldekspert i form af Invest. På fodbold tips fra Sverige laver Invest nemlig et rigtig fint plus på sine spil, og det kan du også få del i uden problemer.

Fodbold odds fra Invest – en god forretning

Invest har været en af de faste bidragsydere på Spelunivers, siden han kom til i begyndelsen af 2009. I de efterfølgende år er det blevet til en hel del spilforslag fra Invest, der kan notere 270 ud for antal spilforslag. Disse spilforslag – som primært er kommet på svensk fodbold – har givet et rigtig pænt overskud med tiden, for alt det man har omsat for ved at spille på Invests fodbold odds, har kastet et overskud på næsten 10 % af sig. Det må altså siges at være en rigtig god forretning, der tilmed er spændende.

Modtag fodbold odds direkte på mobilen

Du kan læse Invests spilforslag på Spelunivers.com, men vil du være sikker på at komme med på alle spilforslagene fra Invest, så skal du modtage dem via SMS. Det gør du ved at følgende guiden nedenfor:

1. Opret en bruger på Spelunivers her: Bliv gratis medlem nu

2. Når du har oprettet dig og er logget ind, kan du trykke på menupunktet “Köp points”. Det er disse point, du bruger til at modtage SMS’erne med.

3. Du kommer nu ind på en ny side, hvor du kan følge guiden til højre, som hjælper dig med at indsætte point på din konto.

4. Når du har gennemført købet af point, går du tilbage til siden “Köp points”, hvor du ved at køre nedad siden finder listen med eksperter ude til højre. Her kan du sætte flueben ved Invest og trykke “Spara ändringar”.

5. Du modtager nu en SMS, næste gang Invest udsender et spilforslag.

Skriv et svar