18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Super-weekend i Den Sorte Boks!

SpilXpertens mobiltjeneste, Den Sorte Boks, har ramt 12 af 14 spil siden i torsdags, og de professionelle gamblere, der står bag spillene, er i topform for tiden!

Hvis du vil have tilsendt gennemarbejdede kvalitets-tips til din mobiltelefon, for få kroner, så burde også du overveje at tilmelde dig Den Sorte Boks. Det er enkelt og ligetil for alle, der ønsker at tjene penge på sine spil.

Vi har samlet en gruppe af professionelle gamblere, som i årevis har lavet stort plus på at spille, og du har nu en enestående chance for at få fingre i de mange gode spil, som gruppen hver uge analyserer sig frem til. Modsat andre lignende tjenester på Internettet, så er der i Den Sorte Boks tale om spil fra relativt store ligaer, hvor stort set alle bookmakere er ude med odds, så hvis du er hurtig, så vil du altid få de odds, som der anbefales.

Servicen startede for ca. to måneder siden, og selvom det er gået op og ned, som det altid vil gøre, når det handler om spil, så kan vi efter nu 92 postede spil konstatere, at spillene indeholder uhyggelig høj kvalitet! Der har stort set ikke været ét eneste spil, hvor bookmakerne ikke har erkendt sin fejl og sat oddset betragteligt ned i timerne efter at Den Sorte Boks har postet et spil.

I starten af maj havde servicen en lille nedtur, men det tabte er mere end hentet hjem siden torsdag, hvor noget nær alt er ramt. 12 af 14 kampe er gået hjem, mens de to sidste var mere end tæt på også at blive vindere, og som en bruger nævner i forummet, så ville man i de seneste to måneder have tjent ca. 3700 kr. ved en indsats på blot 100 kr. pr. unit. Hvem kan sige nej til det?

Gruppen af storgamblere forventer at sende ca. 40-50 spil ud pr. måned, så der er topspænding næsten hver eneste dag året rundt. Og hvorfor egentlig bruge en masse spildtid foran computeren, når du kan få professionelle gamblere til at gøre arbejdet for dig?

Du kan læse mere om Den Sorte Boks her
Og du kan købe point her

Skriv et svar