18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stefan Lind: Spread betting til midtugen d. 4. – 5. oktober 2023

En masse europæisk bold, hvor den her i denne artikel står på tre Champions League-kampe og to fra den markant mindre profilerede Conference League. Der kigges bl.a. i retning af X´er, få mål og en underdog til at få point. Artiklen udgives i samarbejde med SpreadEx*.

Foto: IMAGO / Sportsphoto

Atl. Madrid – Feyenoord d. 4/10 kl. 18:45

Totale mål, spread 2,7-2,9
Sælger 2,7 (Dvs gevinst ved max 2 scoringer)

Atletico stadig med mange spillere ude, mens Feyenoords suveræne topscorer (ST Gimenez) fra sidste sæson (og foreløbigt denne) sidder ude med karantæne.  

Feyenoord startede med en sikker 2-0 sejr hjemme over Celtic, hvor målet til 2-0 kom i det 76. min med to mand i overtal… Kampen overordnet var ret chancefattig.  

Atletico startede ude mod Lazio og fik 1-1 med hjem til Madrid. Atletico førte ellers 1-0 ind til dybt inde i overtiden, hvor Lazio målmand, Provedel, headede udligningen ind.  

Spil på Atl. Madrid – Feyenoord*

Leipzig – Manchester City d. 4/10 kl. 21:00

Manchester City for at vinde kampen, spread 52,3-57,2
Sælger 52,3 (dvs gevinst hvis Man City IKKE vinder kampen)

City kommer med et 1-2 nederlag i bagagen fra weekenden, mens Leipzig fik 2-2 mod Bayern. City har fire dage senere Arsenal ude i ligaen. Det er helt givet, at de bliver de her to hold der går videre fra gruppespillet. X vil ikke være tosset City. De vil fortsat være storfavoritter til at tage 1. pladsen i gruppen med det resultat. Kampen mod Arsenal bør vægtes højere.  

De to hold mødtes 2 gange i starten af året, da de krydsede klinger i 1/8-finalen i netop CL. I det første opgør fik Leipzig 1-1 på hjemmebane – i returen vandt CL 7-0… Satser på et revanchelysten Leipzig-hold.  

Spil på Leipzig – Manchester City*

FC Porto – FC Barcelona d. 4/10 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 23-26,4
Køber 26,4 (dvs gevinst hvis kampen ender uafgjort)

Igen to store favoritter til at gå videre og igen favoritten på udebane. Et mere oplagt X end det forrige, synes jeg og derfor prøves det lige på.  

Begge holdt vandt i overlegen stil i første runde.  

Holdene er cirka ligeligt ramt af skader; Porto mest defensivt og Barca mest offensivt.  

Porto tabte i Fredags 1-0 ude til ligakonkurrenterne Benfica, bl.a. pga et tidligt rødt kort.  

Favoritten Barcelona ligger stadig godt til i forhold til førstepladsen, hvis de må nøjes med X her i på papiret deres sværeste kamp i gruppespillet.

Spil på FC Porto – FC Barcelona*

Klaksvik – Lille d. 5/10 kl. 18:45

Antal mål i tredje potens, spread 58-67
Sælger 58 (dvs gevinst hvis der max scores 3 mål i kampen)

Regn og vind på Færøerne gør forholdene svære på kunstgræsset. Lille vil formentlig rotere og Klaksviks hjemmebane i europæisk sammenhæng har generelt været meget målfattige; 5 mål i alt fordelt på 4 kampe… Nu stiger modstanderens niveau ganske vist en del, men mållinjen så sandelig også og derfor er ovenstående tip i min optik attraktivt.

Klakvik kommer næppe til mange chancer og Lille spiller sig højst sandsynligt ikke ud offensivt.

Spil på Klaksvik – Lille*

PAOK – Frankfurt d. 5/10 kl. 21:00

Kampen ender uafgjort, spread 25,6-30,8
Køber 30,8 (dvs gevinst, hvis kampen ender uafgjort)

Frankfurt der op mod transfervínduets lukning fik solgt deres to bedste offensive kort: Lindstrøm og Kolo Muani. Målløse i deres to seneste Bundesliga-kampe. De har spillet 5 af deres seneste 8 kampe uafgjorte…!  

Begge hold kommer med en sejr fra første gruppekamp og med tanke på de to andre hold i gruppen er Aberdeen og HJK Helsinki, så PAOK og Frankfurt store favoritter til at ta´ de to øverste pladser der giver knockout kampe i 2024. På papiret en meget lige kamp og X vil begge hold nok være nogenlunde tilfredse med.  

Spil på PAOK – Frankfurt*

Denne artikel er sponsoreret af SpreadEx.

Få op til 1.000 kroner i odds bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1.000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af bonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+| Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar