18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportingbet: Pengene tilbage på Ryder Cup!

SportingbetFredag morgen starter den 38. Ryder Cup på Celtic Manor i Wales. USA kommer med alle de store kanoner, mens Europa har valgt et mere ungt hold. Monty’s valg eller fravalg har da også været genstand for stor debat de seneste uger. Dog vil alt være glemt hvis de kan 12 udvalgte kan gøre det af med amerikanerne.
Et er dog helt sikkert og der er at det bliver tæt med en del spillere, som er med i deres første Ryder Cup. Dermed kunne der godt komme en del uafgjorte matcher og derfor har vi sammensat en fantastisk promotion til alle golf entusiaster.

Promotion: Placer et spil på resultatet af en af de 24 matcher og hvis din match ender uafgjort, så vil vi refundere din indsats med et free bet (op til 500 kroner)!
* Der er ikke nogen begrænsning på antallet af matcher du kan spille på. Dog er bonus begrænset til 500 kroner per konto, per match
* Dette tilbud gælder kun single væddemål placeret før match start og kun på de 24 matcher ved dette års Ryder Cup 2010 (min. 50 kroner)
* Du skal placere dit væddemål på enten Europa eller Amerika, uafgjort tæller ikke med i denne promotion
* Du kan læse mere om denne promotion og oprette dig hos Sporting her: Opret Sporting konto

Sportingbet er en yderst anerkendt bookmaker, der henvender sig til den typiske spiller i Europa. Derfor finder du også odds på alle relevante sportsgrene og ligaer, ligesom supporten altid er behjælpeligSportingbet

Skriv et svar