18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportingbet på vej til at opkøbe Centrebet

SportingbetSidste år flirtede Sportingbet med Unibet i forsøget på at opkøbe konkurrenten og styrke positionen på markedet, men den handel faldt til jorden. Nu har Sportingbet i stedet kastet sin kærlighed på Centrebet, og et opkøb af den australske bookmaker virker nært forestående.

Sportingbet ser ud til at arbejde med et tilbud på 2 AUD per aktie, hvilket svarer til 11,25 danske kroner ifølge dagskursen. Ifølge Financial Times skulle der være tale om et samlet bud på £125 millioner, hvilket nærmer sig 1,1 milliard i danske kroner. Disse nyheder fik også Centrebets aktier til at stige, da tilbuddet på de 2 AUD per aktie er 20 % højere end den nuværende aktiekurs, der lukkede i kurs 1,59 forleden.

Centrebet sidder i dag på en tredjedel af det australske spillemarked, som i disse år oplever stor vækst. Det er naturligvis en del af dette, som Sportingbet forsøger at få fingrene i, ligesom andre dele – fx det europæiske marked – er interessant.

Fra Centrebets side understreger man dog, at der endnu ikke er lavet nogen aftale eller skrevet under på noget. I første omgang gælder det også for Sportingbet om at rejse det milliardbeløb, der skal til for at overtage aktiemajoriteten.

Centrebet tilbyder i øjeblikket et Centrebet freebet på op til 500 DKK, hvis du benytter bonuskoden DAN09 under registrering. Hent dit freebet her via logoet!

Skriv et svar