18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportingbet med ny velkomstbonus

SportingbetSportingbet er en af de mest velrenommerede bookmakere på markedet, hvilket ikke er helt uden grund. Udbuddet er stort og servicen god, hvorfor mange gamblere har taget denne bookmaker til sig som en af de første i deres portefølje.

Således er der god grund til at have en konto hos Sportingbet, som nu gør det endnu mere attraktivt for nye kunder.

I hele januar tilbyder Sportingbet nemlig en 100 % velkomstbonus på op til 250 DKK – eller tilsvarede valuta – til nye kunder. Foreløbigt gælder bonussen dog kun måneden ud, hvorfor der ikke er grund til at vente.

Det eneste du skal gøre for at få fingrene i bonussen er at følge guiden nedenfor:

1. Opret en konto her: Sportingbet

2. Lav en indbetaling efter du har oprettet din konto – dit beløb matches op til 250 DKK eller tilsvarende valuta.

3. Når du har foretaget en indbetaling, så send en mail til bonus@sportingbet.com med DKK250 i subjekt feltet. Så indsætter Sportingbet din bonus på din konto indenfor 48 timer.

Bonus beløbet skal omsættes 6 gange på sport med et minimum odds krav på 1.50 eller højere inden de kan udbetales fra kontoen. Omsætning på casino, games eller poker tæller ikke med.

Læs øvrige regler og vilkår på bonussiden her: Sportingbet

Du kan desuden læse vores anmeldelse af Sportingbet i vores bookmakerguide: Anmeldelse

Skriv et svar