18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportingbet bonus: Sportingbet online med 500 kroner i bonus

Sportingbet bonusDet har ikke været helt problemfrit at få gennemført den nye spillelovgivning i Danmark, men det begynder så småt at lysne. Således byder Sportingbet nu danske kunder velkommen igen, og det sker med en Sportingbet bonus op til 500 kroner til nye kunder. Du kan få din bonus hos Sportingbet her!

Sportingbet bonus på 500 kroner*

Sportingbet bonus: Online igen med 500 kroner i bonus

Sportingbet er nu klar igen efter overgangen fra deres internationale side til den danske udgave. En af de ting, der er den samme som på den gamle udgave af Sportingbet, er deres 100 % Sportingbet bonus op til 500 kroner til nye kunder. Du kan altså, på ganske få minutter, oprette dig og få en bonus fra Sportingbet. Indsætter du 500 kroner, giver Sportingbet dig 500 kroner ekstra i bonus. Du skal mindst indsætte 100 kroner, for at få fingrene i din Sportingbet bonus.

Få din Sportingbet bonus nu

1. Gå til Sportingbet.dk: Besøg danske Sportingbet her*

2. Opret din konto via Sportingbets instruktioner

3. Indsæt penge på din Sportingbet-konto. Du skal indsætte mindst 100 kroner for at få din bonus, mens en indbetaling på 500 kroner udløser den maksimale bonus.

4. Send en mail til bonus@sportingbet.com med DKK500 i emnefeltet. Så får du autoamtisk din bonus fra Sportingbet indsat i løbet af 48 timer.

5. Du kan nu spille hos Sportingbet for din egen indbetaling og din bonus.

Sportingbets regler og vilkår er gældende.

Bonus fra Sportingbet*

Skriv et svar