18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spiritus’ odds fortsætter med at imponere

Odds på www.spilxperten.comSå er den nye sæson med sport og spil for alvor i gang, og det kan i den grad mærkes på antallet af spilforslag her på SpilXperten.com. Således er der et stort udvalg af odds og spilforslag, og en af dem, der virkelig har bidraget stort på det seneste, er den tidligere bobler og nuværende ekspert, Spiritus. Han har imponeret rigtig stort i sin korte tid her på siden, og det ser han ud til at fortsætte med!

Den nyudnævnte ekspert har været mere end aktiv i den seneste måneds tid, hvor han har postet lige over 100 spilforslag. Den kadence bliver næppe opretholdt i løbet af en hel sæson, men under alle omstændigheder har Spiritus dannet et rigtig flot grundlag for sin kommende tid på SpilXperten.com. Således har det ikke bare været 102 spilforslag, som er blevet postet, men derimod 102 spilforslag, som har skabt et rigtig flot overskud!

En tilbagebetaling på 122,14 % opretholder Spiritus nemlig efter den første måned på SpilXperten, og det må siges at være enormt flot taget aktivitetsniveauet i betragtning. Det betyder nemlig et overskud på 22,14 % af omsætningen, og omsat til units her på SpilXperten.com betyder det et plus på flotte 71,72.

Spiritus er en utrolig alsidig herre, der poster spilforslag primært på fodbold, men både cykelsport og vandpolo er også blevet berørt af eksperten.

Du kan modtage Spiritus’ spilforslag direkte på mobilen, hvis du har en gratis brugerprofil her på siden og indsætter point på din konto. Pointene indsætter du ved at logge ind med dine oplysninger oppe i højre hjørne, vælge ‘Min profil’ og følge instrukserne til højre ved indsætning af point. Efterfølgende kører du længere nedad din profilside og tilmelder dig de ønskede eksperter til højre.

Få en gratis brugerprofil på SpilXperten: Få gratis SpilXperten-profil nu

Skriv et svar