18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXpressen i forrygende form

Vil man slippe for selv at søge internettet tyndt for spilbare tips, så kan man med få klik modtage SpilXpertens nyhedsbrev, SpilXpressen, i sin indbakke to gange ugentligt. Servicen er gratis og ikke mindst i forrygende form for tiden!

SpilXpressen er i fremragende form for tiden, og man slutter virkelig sommeren af med manér. I august er det blevet til 23 spil, hvor hele 17 af disse er blevet vundet, mens et enkelt er blevet voided. Foruden et enkelt væddemål fra ishockeyens verden har man koncentreret sig om fodbold, hvor skarpheden ikke har været til at tage fejl af, og dette vel og mærke ved store og tilgængelige begivenheder som SAS Ligaen, Europa League og kvalifikationen til Champions League.

Havde man satset 100 kr. per spil, så ville den samlede indsats have været på 2300 kr., men til gengæld ville man også kunne se 3328 kroner i gevinster, hvorfor overskuddet ville have været over 1000 kr. på de gratis spilforslag i nyhedsbrevet. Det giver en tilbagebetaling på knap 145 %, og selvom stimer ikke varer for evigt, så kan SpilXpressen forhåbentlig være med til – over en lang periode – at skaffe abonnenterne lidt ekstra lommepenge og spænding.

Hver tirsdag og fredag lander der en mail i din indbakke med dette nyhedsbrev, som serverer fire friske spilforslag til hhv. midtugen og weekenden, og så er det ellers at bare at læse de skarpe analyser.

Der er flere muligheder for at tilmelde sig SpilXpressen. Du kan klikke ind på menupunktet Spilxpressen, hvor du nu vil kunne trykke ”tilmeld” over det seneste spilforslag, hvorefter nyhedsbrevet vil havne i din indbakke hver gang det udgives.

Den anden mulighed er at klikke ind under ’rediger profil’ i toppen af siden, og her kan du så krydse af i feltet ”Modtag nyhedsbrev”, som du finder sammen med resten af dine profilindstillinger.

Klik her for at oprette en brugerprofil: Ny bruger

Klik her for at læse seneste udgave af SpilXpressen: SpilXpressen

Skriv et svar