18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXpressen har styr på Superligaens odds

Superliga odds fra SpilXpressenDet er meget naturligt rigtigt populært at spille på odds fra Superligaen, men det kan nogle gange være svært at finde de gode spil. Det har SpilXpertens gratis nyhedsbrev – SpilXpressen – dog ingenlunde haft problemer med på det seneste, hvor seks ud af syv spilforslag er blevet ramt.

Gode Superliga odds fra SpilXpressen

Det har ikke været nogen dårlig forretning at følge nyhedsbrevet SpilXpressens udvalgte Superliga odds på det seneste. Her har folkene bag nyhedsbrevet nemlig ramt seks ud af syv spilforslag, og det ligefrem til odds i den pænere ende af skalaen. Således har de seks vundne spil set sådan ud, mens et enkelt spil på AGF er tabt:

FC Nordsjælland – Lyngby – Under 2,5 mål til odds 2,10
OB – FC København – 2-tal til odds 2,45
Brøndby – AaB – X2 til odds 1,88
FC København – FC Nordsjælland – X2 til odds 2,85
FC Midtjylland – Brøndby – 1-tal til odds 2,35
FC Nordsjælland – AaB – 1-tal til odds 2,35

Nye Superliga odds fra SpilXpressen

Det har altså ikke været helt dumt at følge SpilXpressens Superliga-eksperter på det seneste, og det bedste af det hele er snart, at nyhedsbrevet gratis havner i din indbakke hver tirsdag og fredag med fire spilforslag. Til denne weekend er der blandt andet to oddsforslag til Superligaen. Du finder dog også odds på andre sportsgrene og fodboldligaer.

Du kan tilmelde dig SpilXpressen helt gratis via det efterfølgende link, hvor du finder området med “SpilXpressen i din indbakke?”.

Få SpilXpressen spilforslag gratis i din indbakke – klik her

Skriv et svar