18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten søger: Dygtige og talentfulde tippere

Ekspert og spilfiduser på spilxperten.comVed du meget om en sportsgren eller bestemt liga, fanger du ofte bookmakerne på det forkerte ben og brænder du rigtig meget for odds? Så er det lige dig, som SpilXperten søger nu! Vi leder nemlig efter nye folk, som kan bidrage her på siden med deres spilfiduser.

Del dine spilfiduser på SpilXperten

Her på SpilXperten kan du altid finde gode spilfiduser fra vores eksperter, boblere, i forum og andre steder på siden. Det betyder dog ikke, at vi er for mange her på SpilXperten, for vi kan altid blive flere. Således leder vi efter nye folk, som vil dele deres spilfiduser her på siden, så vi kan blive endnu bedre til at vinde over bookmakerne. Ved at blive en del af SpilXperten kan du altså dele dine fiduser med andre, ligesom du bliver en del af et godt bettingnetværk og får muligheden for at få de andre eksperters spilforslag på mobilen.

Sådan bliver du en del af SpilXperten

Når du første gang bliver en del af SpilXperten, kommer du ind i vores boblerpanel, hvor du skal bevise dit værd med odds. Det vil altså sige, at du skal skrive gode analyser og skabe overskud, før du kan komme i betragtning til en ekspertrolle.

Men hvordan bliver du så en del af SpilXperten og bobler i første omgang? Svaret finder du ved at klikke lige nedenfor.

Del dine spilfiduser på SpilXperten.com

Skriv et svar