18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten inviterer til festligt arrangement i Århus

SpilXpertenSpilXperten arrangerer om to uger en hyggelig dag med mange af vores eksperter, hvor du har muligheden for at deltage. Fællesarrangementet er for eksperter, boblere og brugere på SpilXperten.com, og det bliver en dag med masser af lir, hygge og forhåbentlig udbytterigt samvær med en masse ligesindede og spændende mennesker.

Dato og sted er sat til den 21. november 2009 i Århus. Vi satser på at starte ved middagstid, og vi har et – synes vi selv – yderst spændende program at byde på. Det bliver naturligvis en dag i idrættens og gamblingens tegn, og udover et meget spændende foredrag med Per Pedersen, konkurrencer, fysisk aktivitet og spansk tv-bold, sørger SpilXperten naturligvis for aftensmad og lidt godt til ganen. Det er planen, at vi fortsætter til de lyse morgentimer den 22/11 eller så længe energien rækker i det århusianske natteliv. Det endelige program sendes ud, når vi nærmer os dagen. Der skulle dog blive rig mulighed for at pleje vinderinstinktet og tale gambling.

Til arrangementet vil vi gerne invitere en håndfuld brugere, som dermed får mulighed for at få sat ansigt på nogle af de mange folk, der til dagligt er med til at bidrage her på siden.

Vi har i øjeblikket nogle få ledige pladser til brugerne. Du kan få fat i en af de sidste pladser, som giver adgang til en festlig dag og nat med folkene bag SpilXperten, ved at sende en mail til mail@spilxperten.com med dit fulde navn, brugernavn på siden samt dine kontaktoplysninger. I mailen bedes du desuden skrive et par linjer om dig selv. Er ovenstående noget der tænder dig, så skynd dig at sende en mail – du hører fra os snarest.

Transport og evt. overnatning er for egen regning, mens SpilXperten som nævnt vil stå for mad samt de første par omgange efter aftensmaden.

Vel mødt til en underholdende og festlig dag i Århus!

Med venlig hilsen

SpilXperten.com

Skriv et svar