18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten i topform!

Udnytter du alle SpilXpertens muligheder? Næppe, for de fleste har en tendens til “bare” at kigge efter Xpert- og Boblerspil på forsiden. Sagen er, at der er langt flere fiduser, hvis du kigger dig lidt omkring på siden – og de fleste af dem går hjem for tiden!

SpilXpressen, Den Sorte Boks, Dagens Spil, forummet, kampoptakter og Leandinho Guf er blot nogle af kilderne til masser af gode spil, der kan give dig overskud i længden.

Vores nyhedsbrev, SpilXpressen, der udkommer to gange om ugen, har ramt forrygende på det seneste. I sidste midtuge ramte vi alt, mens vi i weekenden ramte 3 af 4 kampe, hvor de to gav flotte odds 5,50 og 4,10! Du kan læse alle analyser her – eller endnu nemmere få dem sendt direkte til din mailbox, hvis du opretter dig i mail-adresse feltet, som du finder her.

Er du villig til at betale lidt for guldspil, så skal du følge vores sms-tjeneste, Den Sorte Boks, hvor du løbende får gennemanalyserede spil direkte fra professionelle gamblere. De ligger med et imponerende plus på 12,50% efter 127 spil – et plus som ikke matches mange andre steder, når vi taler kampe, der skal kunne spilles ved en bred vifte af bookmakere. Du kan læse meget mere om Den Sorte Boks her.

Også vores daglige service, Dagens Spil, er inde i en fantastisk periode for tiden. Hver dag året rundt lægger vi et godt spil på forsiden, og vi rammer langt oftere end vi misser. De seneste 20 dage har vi kun misset fire spil!

Følger du med i forummet? Det bør du, for her er der også masser af gode spil at hente. Der kunne sagtens være flere, hvis alle gav en hånd med, så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god fornemmelse med en kamp.

Som du måske har bemærket, så har vi stort set optakter til alle større fodboldkampe. Her kommer vi rundt om kampen og afslutter altid analysen med et spilforslag. Det kan også betale sig at følge disse spil, eller i det mindste bruge dem som inspiration.

Endelig spytter vores unge komet, Leandinho, masser af gode spil ud i “Leandinho Guf”, som har sit eget menu-punkt ovenfor. Han har fingeren på pulsen og laver nogle af de vildeste gevinst-stimer, som ses på Nettets bettingsider.

Alt i alt er der masser af muligheder på SpilXperten, og vi udbygger hele tiden. Følg med på Skandinaviens Skarpeste Spilsite i fremtiden.

Skriv et svar